Werken bij Suc6! Recruitment & Interim Solutions
Bedrijven
Werken bij

Suc6! Recruitment & Interim Solutions

Welkom bij Suc6 recruitment BV

Bij Suc6! Recruitment & Interim Solutions staat niet het cv maar de mens en de organisatie centraal. Hierbij werken wij zowel vanuit de opdrachtgever met zijn personeelsvraagstuk als ook vanuit het toptalent die toe is aan zijn volgende carrièrestap. Uw ervaring, competenties en ambities bij uw volgende carièrestap zijn ons uitgangspunt. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers hét kapitaal zijn van een onderneming. De juiste man/vrouw op de juiste functie, binnen een onderneming die qua cultuur, normen en waarden goed past bij de persoonlijkheid van de kandidaat, is de basis van een prettige en succesvolle samenwerking.

Met onze 45 jaar ervaring in de branche hebben we een ruim en actueel kandidatenbestand opgebouwd, evenals een brede klantenportfolio en een zeer uitgebreid netwerk. Kenmerkend voor onze werkwijze is een professionele, persoonlijke, zorgvuldige, no-nonsense manier van zakendoen met zowel opdrachtgevers als ook kandidaten.

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Uw volgende carrièrestap? Wij maken graag een afspraak met u om uw ambitie in kaart te brengen en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Suc6! Recruitment & Interim Solutions bemiddelt kandidaten voor vaste en interim functies op MBO+, HBO en Universitair nivo , van operationeel tot strategisch nivo en in verschillende branches. Wij zijn werkzaam in regio Limburg, Eindhoven, Nijmegen en het grensgebied met Nord-Rhein Westfalen (Kleve-Duisburg-Düsseldorf-Aken).