Er is op dit moment 1 persoon aan het leren...

Welkom op de At Monday academy

Op At Monday vind je een aanbod van 1003 E-learnings, Live sessies, Leertrajecten, Testen en meer. Allemaal gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Starten met leren

Recent toegevoegd

Update Cinema4D 2023 en Cinema4D Lite R25
Update Cinema4D 2023 en Cinema4D Lite R25
Bekijk E-learning
Fundament van succes
Fundament van succes
Bekijk Audioboek
De feel good-factor
De feel good-factor
Bekijk Audioboek
Hooggevoeligheid op de werkvloer
Hooggevoeligheid op de werkvloer
Bekijk E-learning
wat is de Metaverse?
wat is de Metaverse?
Bekijk E-learning
Omarm je lijf
Omarm je lijf
Bekijk Audioboek

Best beoordeelde expers

Wij Leren
Beoordeling 10
Lean Six Sigma Groep
Beoordeling 10
House of Social Media
Beoordeling 10
Claudia Sangers Productions
Beoordeling 10
Sherell Martini
Beoordeling 10
Onderwijs2Go
Beoordeling 10

Populaire leertypes

Audioboeken
Audioboeken
Bekijk alle 238
E-books
E-books
Bekijk alle 121
Testen
Testen
Bekijk alle 6
E-learnings
E-learnings
Bekijk alle 488

Een leven lang leren met At Monday

Blijf jezelf ontwikkelen met speciaal voor At Monday ontwikkelde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Persoonlijke groei, Computervaardigheden of Ondernemen. Ontdek het zelf en bekijk alle thema's bij het filtermenu.

Ben je op zoek om jezelf verder te verdiepen in competenties als Oordeelsvorming, Creativiteit of Timemanagement? Het maakt niet uit of je nu een MBO, HBO+ of MBO+ opleiding hebt, voor iedereen zijn er waardevolle online cursussen te vinden. Wij bieden trainingen aan van meerdere Nederlandse opleiders en specialisten zoals Interplein, HOBP, Optijd.nu en Relieve.

Tot slot, heb je inspiratie nodig? Bekijk dan ons actuele overzicht van de Top 10 meest populaire trainingen.


Een leven lang leren met At Monday

Ben je er klaar voor om jouw carrière een boost te geven? Kies uit een van onderstaande abonnementen en begin gelijk met leren. Abonnementen zijn uiteraard maandelijks opzegbaar. Heel veel leerplezier!

Zelf leren

€8,48* eerste maand

Features:

  • 1 account
  • Onbeperkt toegang
  • 1003 leerobjecten
Direct starten * Na de eerste maand €16,95

Samen leren

Features:

  • Eigen bedrijfsacademie
  • Onbeperkt toegang
  • 500+ leerobjecten
Afspraak maken

Veelgestelde vragen

De At Monday online academy is een 100% open en transparant arbeidsmarktportal dat jou helpt om beter zichtbaar te worden op de arbeidsmarkt. Op At Monday kun je jezelf presenteren met een online cv, Talentcard® genaamd, in contact komen met anderen en jezelf verder persoonlijk ontwikkelen. At Monday wordt op dit moment gebruikt door 108.073 Werkvinders®. Dagelijks zoeken duizenden werkgevers op At Monday naar gemotiveerde nieuwe medewerkers.

Een Talentcard® is een professioneel online cv waarop je naast alle gebruikelijke zaken zoals opleiding, ervaring en wensen ook kunt aangeven waar jouw passie en ambitie ligt. Het maken van een Talentcard® op At Monday is volledig gratis. Na aanmaken kun je zelf kiezen of je je Talentcard® zichtbaar maakt voor werkgevers en/ of anderen. Maak nu zelf een gratis Talentcard®

Werkvinders® zijn personen die zich als gebruiker hebben aangemeld en een Talentcard® hebben aangemaakt. Werkvinder® worden is volledig gratis. Je kunt als Werkvinder® naast het gratis aanmaken van een online cv (Talentcard®) ook gebruik maken van een selectie van gratis aangeboden online trainingen.

Het gebruik van At Monday is voor zowel Werkvinders® als werkgevers volledig gratis. Werkvinders® vermelden als ze dat willen hun contactgegevens op hun Talentcard® zodat werkgevers direct en zonder tussenkomst van derden contact kunnen opnemen. Wij zijn daarmee het enige 100% open en transparante arbeidsmarktportal van Nederland.

Meld je als werkgever (gratis) aan op At Monday en ontdek de Werkvinders®. Je kunt hier direct gaan zoeken in het totale aanbod Talentcards®. We hebben voor het eenvoudig en efficiënt zoeken, diverse handige filters en selectiemogelijkheden beschikbaar. Als je één of meer geschikte kandidaten hebt gevonden kun je direct contact met ze opnemen. De naw gegevens van Werkvinders® zijn namelijk volledig zichtbaar voor aangemelde werkgevers.

Op At Monday vinden we het belangrijk dat Werkvinders® de regie krijgen en houden over hun eigen carrière. Om hen hiermee te ondersteunen hebben we bij At Monday een groot aantal online trainingen geselecteerd die je hiermee kunnen helpen. Als je een leuke, nuttige of noodzakelijke cursus hebt gevonden kun je deze eenvoudig starten.

Voor slechts €16,95 per maand kun je op At Monday onbeperkt alle 1003 online trainingen, kranten, e-books en testen gebruiken. Een abonnement is dagelijks opzegbaar. Ga daarvoor naar je account pagina en kies “Direct stopzetten”.

Onze opleiders en experts verzorgen regelmatig live leersessies waar je als gebruikers onbeperkt toegang hebt. Tijdens de live sessies worden actuele onderwerpen besproken, kun je vragen stellen en kun je contacten leggen met medestudenten. In de Live Leren Agenda vind je direct terug wanneer onderwerpen worden behandeld. We maken voor onze live leersessies onder andere gebruik van Webinars, Zoom en Clubhouse.

Vergelijk ons met Spotify of Netflix. Wij bereiken een heel groot publiek van tienduizenden gebruikers en ons aanbod is volledig online. Op basis daarvan kunnen wij goede (financiële) afspraken maken met onze partners.

Ja, we bieden bedrijven diverse mogelijkheden om samen te (gaan) leren. Zo hebben we leervouchers, groepsabonnementen of bedrijfsacademies. Neem voor meer informatie contact met ons op via: samenleren@atmonday.nl

Het aanbod

Geen resulaten gevonden die aan de filters voldoen.