Adobe Illustrator

Online cursus Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is een perfecte tool voor grafisch ontwerp. Wil je bijvoorbeeld een eigen logo ontwerpen of ben je ontwerper maar nog niet bekend met illustrator? Dan past deze online cursus bij jou.

Adobe Illustrator is een perfecte tool voor ontwerpers. Strak ontworpen logo’s en mooie visuals die je in marketing ziet, worden vaak gemaakt met illustrator. Deze online cursus geeft je basisvaardigheden. Je start direct met werken in de tool en gaat met oefenbestanden en voorbeelden aan de slag om zelf alle vaardigheden onder de knie te krijgen. De training bouwt rustig op en je kan uiteraard je eigen tempo hanteren.

Wat leer je?

In deze online cursus werk je naar een doel toe. Je leert alle basis functionaliteiten van Illustrator kennen terwijl je een logo aan het ontwerpen bent. Uiteraard leer je praktisch de software te gebruiken maar daarnaast leer je ook werken met lagen, vormen, teksten en bijvoorbeeld stalen en verlopen.

Duur van de online training

Deze online training 'Adobe Illustrator' duurt ongeveer 5 weken met dagelijks leuke oefeningen.

Doelgroep

Adobe Illustrator is een perfecte tool voor grafisch ontwerp. Wil je bijvoorbeeld een eigen logo ontwerpen of ben je ontwerper maar nog niet bekend met illustrator? Dan past deze online cursus bij jou. Let op, je gaat direct aan het werk in het programma dus je moet wel Adobe Illustrator geïnstalleerd hebben op je computer.

Lesmateriaal

E-Book, vervolgadvies, evaluatie en een certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

Heel veel succes!