Omgaan met agressie

Online cursus Omgaan met agressie

In deze online cursus van drie weken leer je elke dag meer over agressie. Je leert het herkennen en gepast handelen. Agressie doet zich namelijk voor in zeer diverse vormen. Van fysiek tot verbaal. In elke situatie moet je anders handelen, maar gelukkig zijn er een aantal basis uitgangspunten en technieken die in deze cursus aan bod komen.

In deze online cursus van drie weken leer je elke dag meer over agressie. Je leert het herkennen en gepast handelen. Agressie doet zich namelijk voor in zeer diverse vormen. Van fysiek tot verbaal. In elke situatie moet je anders handelen, maar gelukkig zijn er een aantal basis uitgangspunten en technieken. Deze uitgangspunten en technieken kan je gebruiken om in al die situaties effectief te reageren.


In de online cursus “Omgaan met agressie” leer je wat agressie precies is, de verschillende vormen van agressie herkennen en effectief met agressie omgaan.

Duur van de online cursus

De online training “Omgaan met agressie” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Omgaan met agressie is met name geschikt voor mensen die in een functie zitten waarbij agressie van klanten of collega’s voorkomt. Bijvoorbeeld als je bij een klantenservice of klachtenlijn werkt. De online training is ook prima geschikt als je leiding geeft aan mensen in deze functies. Je leert dan wat ze doormaken en hoe je ze kan helpen.

Lesmaterialen

De online cursus “Omgaan met agressie”bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

Heel veel succes!