TikTok voor ouders en docenten door Sherell Martini

Online cursus TikTok voor ouders en docenten door Sherell Martini

Wil je weten wat TikTok is? Wil je weten hoe je zelf gebruik kan maken van TikTok om je kinderen of leerlingen verder te helpen? Dan is dit de cursus voor jou, lerares Sherell martini legt aan de hand van haar eigen TikTok kanaal uit hoe je TikTok kan inzetten.

Deze cursus leert je in een notendop hoe je zelf TikTok kan inzetten voor je kinderen en leerlingen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat je een diepere kennis van dit nieuwe online fenomeen krijgt. Doordat je beter zal begrijpen wat er allemaal wel en niet kan op dit online platform, zal het ook eenvoudiger worden om kinderen te helpen met hun eigen stappen op TikTok.

Doel van de cursus 

De cursus “TikTok voor ouders en docenten door Sherell Martini” geeft ouders en docenten handvatten om TikTok zelf in te zetten voor hun kinderen en leerlingen. Ook wordt er uitgebreid uitgelegd hoe de veiligheid op TikTok is geregeld en hoe je die als ouder kan vergroten.

Wat ken en kun je na de cursus

  • Je leert hoe TikTok werkt
  • Je leert hoe je kinderen meer veiligheid kan bieden op TikTok
  • Je leert hoe je TikTok zelf kan inzetten voor kinderen                                                                             

Duur en studiebelasting

De e-learning duurt ongeveer 30 minuten, wil je het maximale rendement uit deze cursus halen, doe dan ook de bijgevoegde opdrachten. De totale studiebelasting bedraagt 1 uur.

Doelgroep + Advies vooropleiding 

Deze e-learning is geschikt voor alle ouders en pedagogische professionals.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties: Creativiteit, Informatie-analyse, motiveren, toekomstvisie, zelfvertrouwen.

Lesmaterialen

De cursus bestaat uit: Video college, instructies, tips en een aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets

Certificaat

Je ontvangt per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Creativiteit
Informatie-analyse
Motiveren
Toekomstvisie
Zelfvertrouwen