Slagen zonder stress

Online cursus Slagen zonder stress

In deze online cursus wordt stap voor stap uitgelegd hoe een slimme voorbereiding op een examen ervoor kan zorgen dat jij je stress of examenvrees definitief de baas wordt.

Deze praktische online cursus helpt je om te gaan met stress voor een examen en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

Een leven lang leren betekent dat je van tijd tot tijd een toets moet afleggen of examen moet doen. Examen doen staat in jouw beleving misschien ook wel gelijk aan stress, stress en nog eens stress. In deze online training wordt stap voor stap uitgelegd hoe een slimme voorbereiding op een examen ervoor kan zorgen dat jij je stress of examenvrees definitief de baas wordt.

In de online cursus 'Slagen zonder stress' komen de belangrijkste aspecten ter sprake waar je om moet denken als je begint bij de voorbereiding op een examen. Op een deskundige manier leggen we uit waar vaak de knijp zit in de voorbereiding, maar ook tijdens het doen van een examen. Waar komt je stress vandaan? En, nog belangrijker: Wat kun je eraan doen? In een uurtje kom je er alles over te weten! En binnen een week weet je precies hoe het gelukkig allemaal ook anders kan!

Duur van de online cursus
De e-learning 'Slagen zonder stress' duurt circa 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor mensen die aanhikken tegen een nieuwe opleiding, mensen met examenvrees en mensen die gewoon duidelijke aanwijzingen zoeken om met examenstress om te gaan. Als je deze online training doet in het kader van een (beroeps-)opleiding, dan werk je daarmee aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen
De cursus 'Slim tentamen of examen voorbereiden - Persoonlijke effectiviteit en productiviteit vergroten? Slagen zonder examenstress.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Samenvatting, Leermethoden oefenen, Aanbevolen aanpak, Studeertips, Planning.

Toetsing
De online cursus 'Slim tentamen of examen voorbereiden - Persoonlijke effectiviteit en productiviteit vergroten? Slagen zonder examenstress.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!