Delegeren

Online cursus Delegeren

Als leidinggevende houd je graag zelf de touwtjes in handen, maar hoe tegenstrijdig het ook lijkt, dat controlegedrag keert zich vroeg of laat tegen je. Deze online cursus is bestemd voor leidinggevenden die het lastig vinden om werk uit handen te geven en willen leren hoe het ook anders kan.

Als leidinggevende houd je graag zelf de touwtjes in handen, maar hoe tegenstrijdig het ook lijkt, dat controlegedrag keert zich vroeg of laat tegen je. Je kunt natuurlijk niet alles, ook al kun je veel! Deze online cursus is bestemd voor leidinggevenden die het lastig vinden om werk uit handen te geven, en die op een doeltreffende manier willen leren hoe het ook anders kan.

In de online cursus 'Delegeren' leer je in een hoog tempo de belangrijkste zaken bij het delegeren van taken. Als je je serieus in het onderwerp verdiept, dan kan het haast niet anders of je gaat voortaan op een meer ontspannen manier met jezelf en je werk om. Bovendien ga je merken dat jouw medewerkers het ook waarderen, wanneer jij meer verantwoordelijkheden aan hen overlaat. Vertrouwen in jezelf en in elkaar werkt altijd goed in een organisatie...! En daar gaat het om in de online training 'Delegeren'.

Duur van de online cursus

De e-learning 'Delegeren' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden, teamleiders, managers in het MKB, filiaalmanagers. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Begeleiden, Samenwerken en overleggen, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen
De cursus 'Delegeren - Je eigen vrijheid combineren met vertrouwen in en bij je medewerkers' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Vragenlijst, Samenvatting.

Toetsing
De online cursus 'Delegeren - Je eigen vrijheid combineren met vertrouwen in en bij je medewerkers' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Leiderschap - 2019