Sterk staan in salarisonderhandelingen

Online cursus Sterk staan in salarisonderhandelingen

Jezelf krachtig opstellen bij de onderhandelingen over je salaris is voor iedereen aan te bevelen. Wil je de kans op een succesvolle onderhandeling vergroten, dan zijn de aanwijzingen en tips in deze online cursus precies wat je nodig hebt!

Crisis of geen crisis, jezelf krachtig opstellen bij de onderhandelingen over je salaris is voor iedereen aan te bevelen. Er zijn een paar fijne puntjes die je daarbij in de gaten moet houden. Wil je de kans op een succesvolle onderhandeling vergroten, dan zijn de aanwijzingen en tips in deze online cursus precies wat je nodig hebt!

Doel van de cursus

De online cursus 'Sterk staan in salarisonderhandelingen' geeft je tips om je persoonlijk en strategisch voor te bereiden op een salarisonderhandeling. Daarmee vergroot je de kans op een succesvolle onderhandeling.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Met meer zelfvertrouwen onderhandelen over je salaris
  • Kennis van de grondbeginselen van het onderhandelen
  • Persoonlijk voorbereiden op een onderhandeling (eigen waarde vaststellen, eisen bepalen, doel bepalen, strategie uitstippelen)
  • Kennis van verloop van de onderhandeling
  • Kennis van de valkuilen bij een salarisonderhandeling

Duur van de online cursus

De e-learning 'Sterk staan in salarisonderhandelingen' duurt ongeveer 35 minuten.Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die in loondienst is of wil komen, en wordt in het bijzonder aanbevolen aan mensen die in een sollicitatieprocedure over het moeilijke punt van het salaris moeten praten. Verder kan deze training uitstekend dienst doen om op een persoonlijke manier de grondbeginselen van het onderhandelen onder de knie te krijgen. 

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren,  Overtuigen en beïnvloeden, Onderhandelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Sterk staan in salarisonderhandelingen' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak, Aandachtpunten voorbereiding, Instructies oefengesprek.

Toetsing

De online cursus 'Sterk staan in salarisonderhandelingen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!