Extreem klantgericht

Extreem klantgericht

 = Maatschappelijke impact + Commerciële slagkracht + Waardevolle klantrelaties 
De klant van vandaag hecht grote waarde aan wederzijdse betrokkenheid. Ze zoeken bedrijven die maatschappelijke - ecologische en sociale - impact creëren. Hoe word je zakelijk onweerstaanbaar?

One size fits none. Zeker als het om klantgerichtheid en commercie gaat! Klanten verwachten exclusieve persoonlijke aandacht vanaf het allerprilste contact en willen onderdeel zijn van het hele commerciële proces, niet slechts het eindpunt. Ze zoeken naar bedrijven die maatschappelijke – ecologische en sociale – impact creëren. De klant van vandaag hecht grote waarde aan wederzijdse betrokkenheid. Dat vraagt om een eigentijdse aanpak van klantgerichtheid, acquisitie en relatiebeheer. Niks doen is geen optie! 

Doing good voor klant en maatschappij: dáár ligt je onderscheidende kracht. In dit boek ontdek je hoe je een extreem klantgerichte aanpak ontwikkelt en je commerciële vaardigheden en technieken aanscherpt. Mét oog voor de zakelijke doelen van jouw bedrijf. Daniëlle de Jonge geeft je volop praktische tips om meteen toe te passen en komt met aansprekende voorbeelden ter inspiratie. Zo word ook jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk in alle opzichten! 

• Het model van extreme klantgerichtheid laat de cruciale factoren van commercieel succes zien. 
• De praktische insteek van het boek helpt je om van belevenis naar betekenis te bewegen. 
• De nieuwe standaard voor toekomstgericht zakendoen ligt direct binnen handbereik.

Over de auteur:

Als expert in eigentijdse klantrelaties helpt Daniëlle de Jonge professionals en ondernemers om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. De stijl van haar presentaties, workshops en boeken is nuchter, heel erg praktisch en met humor. Het doel: klanten helpen zich onderscheidend te profileren en op doeltreffende wijze klanten te vinden en houden.

Recensies:

“Daniëlle de Jonge weet niet alleen de nieuwe trend bloot te leggen, maar geeft hier ook praktische en goede voorbeelden van. Een echte aanrader wat mij betreft!” Gerrit Piksen – Expert customer insights SAMR Marktvinders 

“Met Extreem klantgericht legt Danielle de Jonge een krachtige verbinding tussen goed, gaaf en geld: goed doen voor de maatschappij, gave klantprestaties neerzetten en daar dankzij commerciële slagkracht ook nog geld mee verdienen.” Rob Beltman – Customer Engagement & Customer Excellence Expert bij H3ROES