Effectief leren en studeren

Online cursus Beter leren en studeren

Hoe lang ben je al van de schoolbanken af? En heb je je nu toch ingeschreven voor een nieuwe studie of opleiding? Dan zul je vast al snel ontdekken dat leren en studeren niet vanzelf gaat...

Deze training wordt je gratis aangeboden door onze opleider.

Hoe lang ben je al van de schoolbanken af? En heb je je nu toch ingeschreven voor een nieuwe studie of opleiding? Dan zul je vast al snel ontdekken dat leren en studeren niet vanzelf gaat... Alleen, je hoeft niet per se een studiebol te zijn om van een nieuwe leeruitdaging toch een succes te maken! Deze korte en krachtige online cursus, die echt alleen over leren en studeren gaat, kan je daar bij helpen. Bang zijn om te mislukken hoeft niet meer!

In de online cursus 'Beter leren en studeren' laten we je stap voor stap de voornaamste dingen van het leerproces zien. Je krijgt in een logische volgorde de ideeën en inzichten aangereikt die je nodig hebt om van een nieuwe uitdaging echt iets moois te maken. Naast de nodige theorie, over de werking van het geheugen en de diverse leerstijlen, krijg je handige aanwijzingen voor de praktijk: zinvolle studieplanning, een goede studieplek en een paar slimme methoden die je kunnen helpen je studievaardigheden te verbeteren. En daar ben je nooit te oud voor...

Duur van de online cursus
De e-learning 'Beter leren en studeren' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen.Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 4 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor mensen die aanhikken tegen een nieuwe opleiding, mensen die hun studie nu eens echt serieus willen oppakken en mensen die het leren wat zijn verleerd. 

Lesmaterialen
De cursus 'Beter leren en studeren' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Samenvatting, Kolbtest, Om over na te denken.

Toetsing
De online cursus 'Beter leren en studeren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!