
Personalia
- Leeftijd
- 42 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Ik ben een sociale enthousiaste dame die opzoek is naar een leuke baan. Ik ben niet bang voor hard en veel werken en ga altijd een stapje verder dan nodig is. Het woord problemen ken ik niet, alleen maar oplossingen. Ik ben stressbestendig, werk heel graag in een team en kan alles verkopen waar ik achter sta. Mijn grootste passie is alles omtrent eten en drinken.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Enthousiast, spontaan, hard werkend, teamplayer, zelfstandig, problemsolver
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Werkervaring
04-2014 / 02-2016 Life & Garden Breda
Hoofd Afdeling Horeca Het opzetten en verbeteren van de horeca. Aansturen, trainen en coachen van het personeel. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider het tuincentrum waarnemen. Plaatsen van bestellingen en het opstellen van seizoen wisselende menukaarten.
11-2013/ 03-2014 Life & Garden Breda
Kassamedewerker Afrekenen, klanten te woord staan bij vragen en of klachten.
10-2008/ 09-2010 Hotel Reef House (Australië)
Front Office Het eerste aanspreekpunt van het hotel met de daarbij behorende werkzaamheden.
03-2008/ 09-2008 Apres Beach Bar (Australië)
Restaurant supervisor Aansturen, coachen en trainen van het personeel, klachtenbehandeling en de gast te voorzien van de beste service.
01-2005/ 3-2008 Eetcafé “De Peer”
Bedrijfsleider Aansturen, coachen en trainen van het personeel, begeleiden van stagiaires, aanspreekpunt van het bedrijf, klachtenbehandeling, organiseren van feesten en partijen, werkroosters maken.
06-2004/ 12-2004 Eetcafé “De Peer”
Assistent bedrijfsleider Het ondersteunen van de bedrijfsleider, bij afwezigheid van bedrijfsleider het ondersteunen en coachen van het personeel, aanspreekpunt van het bedrijf, meehelpen op de vloer, klachtenafhandeling.
01-2004/ 06-2004 Hotel Russell (Londen)
Food &Beverage Stage Werkzaam geweest op elke afdeling van de F&B zoals Roomservice, restaurant en Bar. Ik had door de hoofdtaak het onderzoeken en verbeteren van het ontbijt.
08-2003/ 12-2003 Engineers Country Club New York
Food &Beverage Stage Het onderzoeken hoe en waarom klachten ontstaan en hoe op te lossen.
Opleidingen
De Rooi Pannen, Horeca Ondernemer Manager
Allergenen Cursus
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Lezen, Koken, Film kijken
Werkgebied


