Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Rudy van den Broek

Rudy van den Broek

Operationele enthousiaste Facilitair en Food Manager

Personalia

Leeftijd
59 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
  • Frans
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Duits
  • Frans
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Bevlogen en proactieve man met passie en humor, ben innovatief, collegiaal, communicatief sterk, sociaal ingesteld en leergierig. Heb ruim 15 jaar ervaring in de food sector. Ik zoek een baan waarin ik me opgedane ervaring en talenten kan/mag inzetten en waar ik mensen mag helpen in de vorm van coachen, begeleiden, verkoop en trainen Het liefst binnen de afdelingen food/kwaliteit/verkoop/voedselveiligheid/trainen waar echt mijn hart ligt

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • bedrijfsadviseur
Sector(en):
  • Life Sciences
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

2009 - 07/2014 BP Nederland, Capelle aan den Ijssel
Foodservice Support Specialist
→ Afnemen en resultaat bespreken van interne audits voedselveiligheid
→ Aandachtspunten SMART laten maken, bespreken en borgen
→ Geven en mede ontwikkelen van trainingen
→ Begeleiden, stimuleren, coachen en adviseren van medewerkers en leidinggevende om gestelde commerciële doelen te behalen
→ Zorgdragen voor hanteren en opvolgen juiste en vereiste procedures en werkwijze inzake HACCP, Wetgeving en bovenal Veiligheid (prioriteit no. 1)
→ Implementeren en begeleiden nieuwe producten op sites
→ Openen, begeleiden en borgen van nieuwe projecten
→ Intermediair nVWA en een extern kwaliteitsbureau. Lid HACCP team
→ Zorgdragen voor input en updates voor de diverse beschikbare documenten en procedures
→ Voeren van sollicitatiegesprekken managers bakery en (ass) sitemanagers
→ Focus, controleren en adviseren in actieve verkoop, gastgerichtheid en concept
→ Ogen en oren tussen hoofdkantoor en werkvloer
→ Signaleren, bijsturen en adviseren op KPI’s zoals voorraad, technische staat apparatuur, stroomverbruik en derving
→ Bewust zijn en uitdragen van voorbeeldgedrag aan personeel en organisatie!

2009 - 2009 Compass Group, Best
Cateringmanager
→ Aansturen van 5 bedrijfsrestaurants bij Philips Healthcare
→ Toezicht op in- en uitstroom personeel en daarbij behorende planning. → → Naleven, begeleiden en controleren voedselveiligheid
→ Spin in het web op locatie
→ Verbetertrajecten signaleren, bespreken, invoeren en begeleiden.
→ Eindverantwoordelijk voor de complete dienstverlening uiteraard om alles binnen afgesproken budget, KPI’s en SLA’s te houden


1998 - 2009 Kenniscentrum en psychogeriatrisch verpleeghuis SVVE De Landrijt, Eindhoven
Hoofd Restaurant
→ Coördineren van dagelijkse werkzaamheden
→ Organiseren van (speciale) evenementen en festiviteiten
→ Leidinggeven aan medewerkers restauratieve dienst, afwaskeuken en satellietkeuken.
→ Beheren van de diverse ruimtes
→ Verantwoordelijk voor de administratieve en financiële afwikkeling van twee bedrijfsrestaurants
→ Gastvrijheid
→ Voorraad bewaken, contacten met diverse externe partijen
→ Jaargesprekken met medewerkers voeren
→ HACCP verantwoordelijk en inkoop van producten en materialen.

Opleidingen

Cursussen
2014 Defensive Driving Training
2013 Barista
2013 Train de trainer master presenter
2012 Financieel management voor niet financiële managers
2012 Evidence based interviewing
2011 Train de trainer
2011 Office 2010
2010 VCA-vol voor leidinggevende
2009 Defensive Driving Training
2002 Klantgericht werken
2000 Sociale Hygiëne

Opleidingen
1984 - 1988 Facilitaire Management (behaald)
Scholengemeenschap Hemelrijken de Haard, Eindhoven

1983 - 1984 LEAO (behaald)
Scholengemeenschap Berlagelaan, Eindhoven

1978 - 1983 MAVO (behaald)
Titus Brandsma, Eindhoven

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Voedselveiligheid, koffie, voetbal, gastvrijheid, Italie, gastronomie, netwerken, fietsen, social media en last but not least mijn twee zoontjes

Werkgebied

  • Eindhoven 50km
Talentcard®