Personalia
- Leeftijd
- 64 jaar
Skills, Digitale vaardigheden
Skills, Soft skills
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
QA/QC medewerker met veel kennis en ervaring van product en proces in de voedingsmiddelenindustrie specifiek in de zuivel en die op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Ik heb een microbiologische achtergrond, ben een teamplayer die een groep mensen kan motiveren en verantwoordelijkheden op de juiste waarde kan inschatten.
Voor al mijn kennis en ervaring verwijs naar mijn CV en mijn profiel op LinkedIn
Hier ben ik écht goed in
- optimalisatie van kwaliteit van proces en product door inbreng van veel kennis en ervaring met food safety en trouble-shooting in productieprocessen van voedingsmiddelen.
- onderzoek van levensmiddelen door middel van nieuwe snelle- maar ook met traditionele microbiologische-, fysische- en chemische analysetechnieken.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
communicatief, organiserend, nauwkeurig, flexibel, doelgericht en sociaal
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Werkervaring en verantwoordelijkheden:
Juni 2018-nov 2018 Hygiene supervisor/GMP officer bij Danone, Haps
- Verantwoordelijk voor de microbiologische kwaliteit van product, reiniging en hygiëne in productieruimten bij opstart van nieuwe productieprocessen.
- Opstellen van procedures en SOP`s voor reiniging van apparatuur en omgeving.
Dec 2017-juni 2018 Teamleider laboratorium/productie bij Balis Laboratorium, Boven-Leeuwen
- verantwoordelijk voor de organisatie van het microbiologisch laboratorium en de kwaliteit van geproduceerde microbiologische reagentia- en voedingsmedia.
Sept 2017-dec 2017 Teamleider laboratorium/QC manager van productie a.i. bij AAK, Zaandijk
- Organisatie en planning van werkzaamheden op het chemisch laboratorium.
- verantwoordelijk voor kwaliteit van halffabricaat en vrijgave van eindproduct.
Mrt 2016- mrt 2017 Coördinator laboratorium, bij Zuivelbedrijf De Graafstroom, Bleskensgraaf
- organisatie en coördinatie van de laboratoriumactiviteiten.
- aanspreekpunt voor productie, laboratorium en kwaliteitsteam met betrekking tot kwaliteit van product, proces en hygiëne.
April 1997-dec 2015 Research specialist / projectmedewerker bij NIZO food research, Ede
- coördineren van kleinschalige kaasexperimenten in een pilotplant.
- microbiologisch-, fysisch en chemisch onderzoek van voedingsmiddelen.
- onderzoek naar eigenschappen van micro-organismen.
- onderzoek naar micro-organismen en bacteriesporen in productieomgeving
- onderzoek naar nieuwe conserveringsmethoden voor voedingsmiddelen.
- optimalisatie van reinigingsmethoden voor productieapparatuur.
- onderzoek naar biofilms en vervuiling in productieprocessen en apparatuur.
- ondersteunen van productiebedrijven met betrekking tot kwaliteit van product en proces.
- ondersteunen van de kwaliteitsafdeling voor ISO certificering.
Aug 1987-april 1997 Microbiologisch researchmedewerker bij Nutricia, Zoetermeer
- projectmedewerker bij probiotica onderzoek
- begeleiden van microbiologisch onderzoek voor kwaliteitsafdelingen.
- trouble shooting in apparatuur en proces op productielocaties.
Juni 1981-aug 1986 Chemisch- microbiologisch analist bij Nutricia, Zoetermeer
- uitvoeren van chemische, fysische en microbiologische analyses.
Opleidingen
Opleiding: Post-HBO levensmiddelenmicrobiologie en microbiologie van
drinkwater (1991)Hogeschool Eindhoven, Eindhoven
Post-HBO microbiologie/biotechnologie (1987) Van Leeuwenhoek Instituut, Delft
Post-HBO enzymologie (1987) Van `t Hoff Instituut, Rotterdam
MBO microbiologie (1986) Van Leeuwenhoek Instituut, Delft
Vapro Chemisch analist (1983) Vakopleiding Procesindustrie, Rotterdam
MAVO (1978) Thomas More, Voorburg
Cursussen: Bionumeric training sequencing (2014) Applied Math
Kaasbereidingstechnologie (2012) LSBL
Heftruck rijbewijs
Bedrijfshulpverlening (2011) FireTrain
Cursus commercieel en klantvriendelijk communiceren
Hygiënische procesvoering en ontwerp (2005) Technotrans
VCA basis veiligheid (2001) Det Norske Veritas
Hygienic and Aseptic Design (1999) Cooker Consulting
HACCP in praktijk (1996) KDI
Schriftelijk Rapporteren (1989) SBC
Enginering Base (1985) Procestechniek vloeibare producten Alfa Laval
Cursus microscoperen (1984) PAES
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
natuur en milieu, techniek, sport