
Personalia
- Leeftijd
- 54 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Ik ben sinds ca. 1987 onafgebroken werkzaam in zowel de brood- als banketsector en heb dus een schat aan ervaring in beide branches. Vanaf ca. 1993 heb ik 14 jaar bij een biologische bakkerij in Den Haag gewerkt. Hier maakte ik allerlei soorten biologisch brood en banket, hield de voorraad bij en deed de benodigde bestellingen. Buiten het financiële gedeelte om, regelde ik alles. Ik ben flexibel, (indien nodig) bijna altijd bereid een uurtje langer te werken, kan goed plannen, kan zowel alleen als in teamverband werken. Ik zoek werk in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht. Wie heeft er voor mij een nieuwe uitdagende baan in een broodbakkerij of banketbakkerij (droog gebak (geen nat gebak en/of chocola)) waar ik al mijn kwaliteiten in kwijt kan.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
betrouwbaar, geen 5 tot 9 mentaliteit, vakkundig, ervaren, meedenkend in produkt- en procesverbetering.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
bakkerij bussing, bodegraven
reformhuis zonnepoort, den haag (bakkerij)
bakkerij segaar, den haag
bakkerij verhoog, voorschoten
bakkerij van kempen, den haag
Opleidingen
consumptieve techniek. brood en banket in gouda
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
geen
Werkgebied


