Carlo Verhagen
Instellingskok/dieetkok. Medewerker Versafdeling. Medewerker buitendienst (voeding)
Personalia
- Leeftijd
- 53 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Ik ben Carlo uit Tilburg en na 25 jaar ervaring in diverse (groot)keukens en daarbij gewerkt te hebben met mooie verse producten, vind ik het nu tijd om mijn kennis en kunde op een andere manier te exploiteren.
Mijn recentste functie was Kok 1 Dieetkok bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Vòòr het Jeroen Bosch Ziekenhuis heb ik gewerkt als Zelfstandig Werkend Kok / Dieetkok bij Serviceflat De Duynsberg te Tilburg.
Ik heb daar, naast het gewone keukenwerk, ook regelmatig proeverijen en thema avonden georganiseerd uiteraard met verse producten. Het voorraadmanagement beheren was ook een van mijn taken.
In het verleden heb ik als chef-kok gewerkt bij Brasserie Lucullus in Tilburg. Ik heb daar alle voorkomende keukenwerkzaamheden verricht, het keukenteam gecoacht en begeleid, de inkoop gedaan en menu`s ontwikkeld. Leerlingen opleiden was ook een deel van mijn taak.
Ik heb een enorme passie voor voeding en vanwege mijn keukenachtergrond ben ik in staat om klanten te voorzien van de benodigde informatie en bereidingswijze. Ik bezit een grote productkennis en ben specialist op het gebied van verse voeding /voedingsmiddelen en weet wat er speelt in de voedingsbranche.
Ik ben klantgericht en creatief, heb goede communicatieve eigenschappen, neem graag het initiatief en ben commercieel ingesteld. Daarnaast kan ik goed werken in teamverband, ben leergierig heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ook heb ik leidinggevende capaciteiten. Ik bezit een grote kennis van computers en elektronica daarbij heb een brede algemene interesse.
Ik ben bekend met HACCP en FIFO. Daarbij staat service en netheid bij mij hoog in het vaandel.
Ik heb alle facetten van de keuken doorlopen, catering en partijen, chef kok in een Brasserie, zelfstandig werkend kok in een gekoppelde keuken, zelfstandig werkend kok in een ontkoppelde keuken.
Ik heb veel zin in een nieuwe uitdaging en ben per direct beschikbaar!
Ik ambieer een baan in een voeding gerelateerd bedrijf zowel op kantoor, op de werkvloer of in de buitendienst.
Maar ook bij een Horeca groothandel zoals Sligro, Deli XL, Hanos. Als verkoper bij een interessant bedrijf, Of adviseur/ controleur op voedingsgebied bij een bedrijf dat voeding produceert of importeert.
Ben je iemand of ken je iemand die iets kan betekenen
voor mij laat het me weten!
Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank.
Carlo
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Mijn eigenschappen zijn: Commercieel, Betrokken, Klant/servicegericht, Communicatief vaardig, Enthousiast, Coach, Hands-on mentaliteit.
Wil me graag 100 % inzetten voor een nieuwe uitdaging.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
09-09-`13 tot 08-09-`14 Jeroen Bosch Ziekenhuis (Kok 1/Dieetkok)
01-01-`02 tot 02-09-`13 Zorgcentrum De Duynsberg Tilburg (Kok 1/Dieetkok)
01-04-`97 tot 31-12 `01 Brasserie Lucullus Tilburg (chef-kok)
01-12-`95 tot 31-03-`97 Zalencentrum Het Wit Paardje Tilburg (Kok 1)
01-09-`93 tot 30-11-`95 Zorgcentrum Ten Bijgaerde Oisterwijk (leerbedrijf)
01-09-`92 tot 31-08-`93 Elizabeth Ziekenhuis Tilburg (leerbedrijf)
01-09-`91 tot 31-08-`92 Psychiatrisch centrum Jan Wier (leerbedrijf)
01-09-`90 tot 31-08-`91 Tweesteden Ziekenhuis Tilburg (leerbedrijf)
Opleidingen
Primaire Opleiding SVH zelfstandig werkend kok in de instelling 1991 Spectrum College Breda (mbo 4 )
Voortgezette Opleiding SVH zelfstandig werkend kok in de instelling 1993 Spectrum College Breda (mbo 4)
Dieetkok 1995 Maasstad College Rotterdam (mbo 4)
Sociale Hygiëne ,H.A.C.C.P 1997
SVH leermeester 2001 SVH Opleidingen Tilburg (mbo 4)
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Koken, Autorijden, Computers, Elektronica, Krav Maga.