Personalia
- Leeftijd
- 66 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
PROFIEL
Ik ben een overtuigende en doelgerichte persoonlijkheid met een sterk
verantwoordelijkheidsgevoel, heb een warme uitstraling, een positieve instelling, een aanstekelijk enthousiasme en een natuurlijke gedrevenheid. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik probeer graag het beste in de mens naar boven te halen, heb veel ervaring in het begeleiden van moeilijk lerende stagiaires. Ben stressbestendig en gewend om te gaan met tijdsdruk. Bewezen leidinggevende kwaliteiten. Ben sociaal, flexibel en trouw aan mijn werkgever.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Loyaal
Plichtsgetrouw
Eerlijk
Gezicht van het bedrijf
Zelfstandig
Makkelijk in de omgang
Ben een voorstander van serieus, gedreven maar ook gezellig werken
Mijn huidige situatie
Werkervaring
WERKERVARING
Maart 2014 Leenders Catering onder Meinders vlag failliet, sindsdien geen werk
1 juli 2013 Leenders Catering overgenomen door Meinders Catering Badhoevedorp
1992 - 2013 Partymanager bij Party-Catering/Restaurant Leenders uit de Kwakel
Verantwoordelijk voor groot deel van de inkoop o.a. van alle wijnen en non food artikelen
Verantwoordelijk voor alle cateringlocaties waaronder het Concertgebouw in Amsterdam en de
Koninklijke Jachthaven in Muiden
Verantwoordelijk voor stagebegeleiding
1991 - 1992 Restaurantmanager bij Brasserie Surplus in Nieuwegein
1980 - 1991 Ober-kelner (restaurantmanager) bij de Nonnerie in Maarssen
1978 - 1980 Administratief medewerker op de expeditieafdeling van Bredero Beton te Utrecht
ERVARING
Gedurende 22 jaar ben ik werkzaam geweest bij Restaurant en Partycatering Leenders uit de Kwakel. Hier heb ik, samen met de eigenaars, veel gedaan voor de opbouw van het bedrijf. Ik was zoals iedereen het noemde “het gezicht van het bedrijf”’. Ik ben dan ook op alle vlakken werkzaam geweest maar mijn belangrijkste taak was restaurant en cateringmanager. De laatste 10 jaar voornamelijk binnen de catering. Dit werk is zwaar, stressvol, vergt veel doorzettingsvermogen maar is afwisselend en dankbaar. Het organiseren van inrichtingen, het aansturen van het personeel, het contact met opdrachtgevers en klanten is helemaal “mijn ding”. Gasten op en top verzorgen is een mooie uitdaging. De ene dag met laarzen aan en in het pak champagne schenken op een modderig terrein voor het slaan van de eerste paal en de volgende dag naar het Concertgebouw voor een luxe diner of buffet in de Spiegelzaal. Ook had ik de eer diverse diners en ontvangsten te mogen doen voor het Koningshuis. O.a. het slaan op de gong door Koningin Maxima bij Beursplein 5 was één van deze ontvangsten. Ook het aanzitten bij een diner van de Erasmusstichting door, toen nog Prins Willem Alexander en Maxima, is een mooie herinnering.
Binnen mijn werkzaamheden was en is mijn passie nog steeds, alles wat met wijn te maken heeft. Van suggesties tot inkoop, van proeverijen tot verkoop, het viel allemaal onder mijn verantwoording.
Opleidingen
OPLEIDING
1970 - 1974 MAVO dr. Vissermavo Maarssen
1974 - 1976 HAVO Rehoboth Utrecht
1976 - 1978 Fysiotherapie Thim van der Laan Utrecht
Cursus: CURSUSSEN
Diploma SVH – Cafébedrijf
Diploma SVH – Restaurantbedrijf
Diploma SVH – Boekhouden/Bedrijfsadministratie
Diploma Sociale Hygiëne
Diploma Leermeester
Diploma Bedrijfshulpverlening ( BHV)
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
HOBBY’S
Hobby’s: Koken
Alles over wijn/Wijn verzamelen
Kalligrafie
Glas graveren
Talen: Nederlands *****
Engels ****
Duits ****
Frans (beperkt) *
Rijbewijs: BE