Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Maaike Werrelmann-van der Ceelen

Maaike Werrelmann-van der Ceelen

administratief medewerkster, leidinggevende

Personalia

Leeftijd
52 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Na bijna 18 jaar drogisterij wilde ik graag iets anders gaan doen en ben in de optiek terecht gekomen. Dit beviel mij uitstekend maar helaas is mijn laatste contract niet omgezet in een vast contract. Hoe vervelend het ook is dit gaf me wel de kans om eens goed na te denken over hoe ik nu verder wil. Uit eigen ervaring weet ik dat mijn grootste kracht ligt bij het organiseren, regelen, plannen van zaken en het ondersteunen en leiden van een team vandaar dat ik niet aan het zoeken ben naar een baan op de winkelvloer maar juist achter de schermen van een bedrijf. Administratief, ondersteunend, organisatorisch en planmatig werk zijn mijn beste competenties. Om mijn kennis te vergroten en mezelf te blijven ontwikkelen ben ik vrijwel direct gestart met een typecursus en studeer ik sinds november 2014 Engels voor gevorderden. Mijn doel is om hier in Juni 2015 examen voor te doen. Ik ben een harde werker, autodidactisch en zeer loyaal aan mijn werkgever en collega's. Ik ben eerlijk, besluitvaardig en heb jarenlange werkervaring onder anderen als leidinggevende. Wij hebben geen kinderen en deze komen er ook niet. Geen problemen met oppas, zieke kinderen, zwangerschapsverlof en dus altijd beschikbaar. Mijn leeftijd werkt in mijn voordeel als het gaat om instelling, motivatie en werkervaring. Ook al heb ik niet alle ervaring of opleiding die u wenst, aarzel niet en neem contact met me op als u geïnteresseerd bent. Wie mij in dienst neemt zal daar geen spijt van krijgen!

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

zelfstandig, verantwoordelijk, collegiaal, autodidactisch, attent, besluitvaardig, eerlijk, harde werker.

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Zorg & welzijn
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

*Verkoopmedewerkster optiek, Oogwereld Hoeks, Best, 01-10-2011 t/m 30-09-2014
Alle voorkomende werkzaamheden zoals ontvangen van klanten, verkoop van brillen en glazen, afleveren van brillen en lenzen, kleine reparaties aan monturen, glazen slijpen maar voornamelijk administratie zoals inboeken van voorraad, debiteuren- en crediteuren administratie, plannen, telefoon aannemen, agenda beheren, producten bestellen.

*Verkoopmedewerkster optiek, Pearle, Eindhoven, 01-06-2011 t/m 31-08-2011
Idem oogwereld Hoeks

*Filiaalmanager, Etos van Herk bv, Bladel, 04-12-2000 t/m 21-05-2011
Filiaalmanager en verantwoordelijk voor alles wat met de winkel te maken had. Plannen en organiseren, begrotingen maken, sollicitatiegesprekken maar ook ontslaggesprekken voeren, vergaderingen bijwonen, winkelverbouwing begeleiden, urenregistratie, beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken voeren, werkbesprekingen voorzitten, aansturen van medewerksters, zorgen dat de opleidingen in orde waren voor het behoud van de vergunningen, administratie, uiteraard in en verkoop van producten en nog heel veel meer.
Plannen, organiseren maar ook systematisch werken zijn mijn sterkste competenties.



*Verkoopmedewerkster drogisterij, Drogisterij Versteijne, Eersel, 1993 t/m 01-05-2000
Verkoop van geneesmiddelen, cosmetica, homeopathie, uitpakken van vracht en vullen van de vakken

Opleidingen

*Vakdrogist SVD avondopleiding, Son 1993-1995 diploma behaald
* MDGO-AW Kempenpoortcollege, Eindhoven 1990-1993 diploma behaald
*Mavo Stolberg, Eindhoven 1984-1988 diploma behaald
*diverse certificaten behaald m.b.t. leidinggeven, coachen en communiceren via de Etos academie te
Amersfoort.
*via de Oogwereld groep: verkooptrainingen, communicatietrainingen en productkennis.

Op 20 november 2014 ben ik gestart met een cursus Engels voor gevorderde (Nivo B2) en ik hoop daar in Juni 2015 het officiële Cambridge University examen voor te doen. Op dezelfde datum ben ik gestart met een cursus typen en ook daar hoop ik binnenkort een diploma voor te halen.

Meer over mij

Werkgebied

  • Eindhoven 25km
Talentcard®