Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Berry Winterink

Berry Winterink

Management

Personalia

Leeftijd
53 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • C - Vrachtwagen

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Op zoek naar een nieuwe baan die uitdagend, dynamisch, ontwikkel- en oplossingsgericht is, plaats ik bij deze mijn CV.

Zoals u in mijn CV kunt lezen ben ik als laatst werkzaam geweest als clusterleider op locatie Het Hietveld van Pluryn (zorg) Echter de ontwikkelingen/bezuinigingen binnen de zorg dwingen mij er toe een nieuwe uitdaging te zoeken.

Na mijn Middenstandopleiding met goed gevolg afgesloten te hebben, ben ik in 1992 in dienst getreden bij het Korps Mariniers. Tot 1999 heb ik daar met veel plezier mijn werk gedaan. In deze tijd heb ik veel geleerd en veel levenservaring opgedaan. In 1999 ben ik in dienst getreden bij R.I.J. Den Engh als groepsleider. Vanaf 2003 ben ik daar werkzaam geweest in de functie van teamleider, en na een reorganisatie in 2008 benoemd als afdelingshoofd. Gedurende mijn dienstverband bij R.I.J. Den Engh/Almata heb ik onder andere mijn HBO-SPH diploma behaald en heb ik mijn management opleiding met een certificaat afgerond.

In de functies van teamleider en afdelingshoofd bij Almata en als clusterleider bij Pluryn heb ik veel ervaring opgedaan en de benodigde competenties die gesteld worden voor een manager/leidinggevende, ruim voldoende ontwikkeld. Het opstarten en aansturen van (multidisciplinaire) teams met professionals, het zorg dragen voor coaching en begeleiding en het juist inzetten van personeel en materieel zijn voor mij de dagelijkse gang van zaken. In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan om op diverse niveaus te kunnen communiceren, waardoor ik prima in staat ben op elk niveau te acteren. Tevens heb ik de afgelopen jaren een ruim netwerk van ketenpartners opgebouwd en ben goed in staat deze te onderhouden en uit te breiden. Ik ben daarnaast in staat op een pro actieve wijze mogelijk nieuwe (keten) samenwerking partners te integreren in mijn reeds bestaande netwerk.

Gezien mijn opleidingsniveau, ervaring als leidinggevende en kennis, voldoe ik mijn inziens ruim aan de criteria de veelal gesteld worden. Ik ben iemand die in staat is beslissingen te nemen, acties te ondernemen en te anticiperen op mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Tevens ben ik iemand die processen kan leiden, analyseren en verbeteren. Ik ben een betrokken en bevlogen leidinggevende!

Mijn reden van deze plaatsing? Ik ben een vooruit strevend persoon die niet graag stil zit. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en ontwikkeld, echter deze kennis en ervaring toepassen en overdragen in een andere werkomgeving zie ik als een uitdaging om mijzelf en anderen verder te ontwikkelen.

Bij deze wil ik u vragen mijn curriculum vitae te bestuderen. Is uw interesse gewekt!! Dan wil mijzelf graag verder voorstellen in een persoonlijk gesprek.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ik ben een gedreven persoon die zijn werkzaamheden serieus neemt. Hierbij stel ik hoge eisen aan mijzelf en anderen, om het hoogst haalbare te bereiken. Openheid en eerlijkheid staan hoog in het vaandel maar ook humor en enthousiasme zijn een belangrijke factor in mijn werk. Creatief zijn in het vinden van oplossingen en hierbij anderen en mijzelf laten ontwikkelen geven mij energie en plezier in mijn werk. Bijdragen aan een stabiele omgeving, gericht op kwaliteit en ontwikkeling van mens en organisatie zijn voor mij een uitdaging en geven mij afwisseling, plezier en motivatie in het werken. Problemen zijn er om opgelost te worden. In probleemsituaties ben ik in staat om belangrijke signalen te herkennen en zo de oorzaken van de problemen te achterhalen. Door deze informatie mee te nemen en verbanden te leggen in mijn oordeel kom ik achter de kern van de problematiek. Ik kan zowel verbale als abstracte en cijfermatige informatie zoals beleidsstukken, memo’s en managementinformatie doorgronden en hieraan passende conclusies verbinden

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • salesmanager
Sector(en):
  • Voeding & Beweging
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

Clusterleider, Pluryn (Locatie Het Hietveld,,te Beekbergen) 2011-2014
Afdelingshoofd, Almata (Den Dolder, gesloten jeugdinstelling) 2003-2011
Teamleider, Den Engh (Den Dolder, Justitiële Jeugd Inrichting) 2001-2003
Projectleider, Nederrijn Schoonmaak (Arnhem, specialistische schoonmaak) 2000-2001
Groepsleider, Den Engh (Den Dolder, Justitiële Jeugd Inrichting) 1999-2000
Marinier, Ministerie van Defensie 1992-1999

Opleidingen

HBO+ Management, Amsterdam, Certificaat
HBO-SPH, Den Haag, Diploma
MBO-Detailhandel, Velp, Diploma
MAVO D, Velp, Diploma

BHV
VCA
SVS-Schoonmaak
Diverse vakgerichte opleidingen: Psycho pathologie, Competentie gericht werken, rooster applicaties

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Sport: wielrennen, mountainbike, voetbal, fitness
Algemeen dagelijks nieuws en achtergronden

Werkgebied

  • Arnhem 50km
Talentcard®