
Personalia
- Leeftijd
- 43 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Mensen uit mijn omgeving hebben aangegeven dat ze mij zien als
een zeer behulpzaam persoon.
Die hard werkt en erg precies is in zijn werk.
Wat ik verder nog over mezelf kan vertellen is dat ik het prettig
vind om na een werkdag of werkweek terug kan kijken op de resultaten en vorderingen die ik behaald heb.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Mensen uit mijn omgeving hebben aangegeven dat ze mij zien als
een zeer behulpzaam persoon.
Die hard werkt en erg precies is in zijn werk.
Wat ik verder nog over mezelf kan vertellen is dat ik het prettig
vind om na een werkdag of werkweek terug kan kijken op de resultaten en vorderingen die ik behaald heb.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Zelfstandig werkend kok
Brasserie Velius in Hoorn 2014 – 2014
Was hier verantwoordelijk voor de bestelling, inkoop, haccp,
en het voorbereiden en bereiden van lunch en diner.
Tevens was ik aanspreekpunt voor de gasten en de vertegenwoordigers van diverse bedrijven.
Zelfstandig werkend kok
Sauna Oase Heerhugowaard 2005 – 2013
Was hier verantwoordelijk voor de bestelling, inkoop, haccp, en het voorbereiden en bereiden van lunch en diner.
Tevens was ik aanspreekpunt voor de gasten van de sauna en de vertegenwoordigers van diverse bedrijven.
Samen met mijn collega’s zorgden we voor de opleiding van leerling koks. (ben zelf geen gecertificeerd leermeester)
Zelfstandig werken kok
Stayokay Egmond 2003 - 2005
Was hier verantwoordelijk voor de bestelling, inkoop, haccp, roosters en het voorbereiden en bereiden van lunch,
diner en buffetten.
Ook het maken van menuplanningen en het begeleiden van stagelopers hoorde bij mijn taak.
Tevens was ik aanspreekpunt voor de gasten van het hostel en de vertegenwoordigers van diverse bedrijven.
Leerling kok
Restaurant de Boei in Enkhuizen 2002 - 2003
Tijdens mijn leerperiode bij de Boei was ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en bereiden van lunch, diner, buffetten en desserts.
Tevens het samenstellen van het weekmenu en het dagmenu.
Leerling kok
Hotel Okura Amsterdam 2001 - 2002
Tijdens mijn leerperiode bij het Okura was ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en bereiden van ontbijt, lunch, diner, buffetten en desserts.
Leerling kok
Restaurant Het Witte Paard in Hoorn 2000 - 2001
Tijdens mijn leerperiode bij Het Witte Paard was ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en bereiden van lunch, diner en desserts.
Ook het plaatsen van bestelling en contact onderhouden met de leveranciers.
Leerling kok
Brasserie de Bontekoe in Hoorn 1999 - 2000
Tijdens mijn leerperiode bij de Bontekoe was ik verantwoordelijk voor het voorbereiden en bereiden van lunch, diner en desserts.
Keukenhulp
Eetcafé de Eethoorn 1997 - 1999
Hier was mijn verantwoordelijk het voorbereiden van de desserts, het bijhouden van de afwas en het schoonmaken van de keuken.
Ook mocht ik af en toe helpen met het maken van voorgerechten.
Keukenhulp
Restaurant Sweet Dreams 1997 - 1999
Hier was mijn verantwoordelijk het voorbereiden van de desserts, het bijhouden van de afwas en het schoonmaken van de keuken.
Ook mocht ik af en toe helpen met het maken van voorgerechten
Opleidingen
Horizon College Heerhugowaard
1999 – 2003
Richting: Zelfstandig werkend kok
Technische school Hoorn
1998 – 1999
Richting : Consumptieve technieken
Atlas College locatie Prisma Hoorn
1995 – 1998
Richting: Vbo/Mavo
Meer over mij
Zo besteed ik mijn vrije tijd
Zwemmen, films kijken, koken,
carnaval, en sauna ganger
Werkgebied


