Personalia
- Leeftijd
- 46 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Ik ben een service gerichte, harde werker met verantwoordelijkheidsgevoel.
‘Om de pap heen draaien’ past niet bij mij. Ik hou van open en eerlijke communicatie.
Dit vraag ik niet alleen van anderen, zelf kan ik ook tegen een stootje.
Ik ga graag op zoek naar (mijn) grenzen, naar verbetering en naar mogelijkheden.
Energiek, creatief en optimistisch zijn daarin eigenschappen die mij passen.
Wat breng ik mee?
Zo omschrijven anderen mij
Onderstaand vertel ik u meer over de kwaliteiten waarover ik beschik. Ik ben mij ervan bewust dat elke kwaliteit ook een schaduwkant heeft. Daarin zie ik graag een uitdaging en wil ik ontwikkelen.
Succesvolle werker
Ik ben service gericht, een harde werker en ik kijk graag naar mogelijkheden.
Een uitdaging daarin is dat ik (mijn) grenzen moet bewaken.
Perfectionist
In mijn werk ben ik ordelijk, toegewijd en gedisciplineerd.
Ik hou van duidelijke afspraken. Van open en eerlijke communicatie.
Ik ben mij ervan bewust dat flexibiliteit en een realistische kijk hierin belangrijk zijn.
Leider
Ik ben spontaan en direct. ‘Om de pap heen draaien’ past niet bij mij.
Hierin kan ik veeleisend zijn.
Dit vraag ik niet alleen van anderen,
zelf kan ik ook tegen een stootje.
Ik heb doorzettingsvermogen en ben niet bang voor verandering.
Levensgenieter
Ik ga graag op zoek naar grenzen, naar verbetering, naar mogelijkheden.
Energiek, levendig en optimistisch zijn daarin eigenschappen die mij passen.
Dan wil ik nog wel eens impulsief zijn.
Loyalist
Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben betrouwbaar en loyaal.
Ik ben niet vies van hard werken en zoek graag naar mogelijkheden/oplossingen.
Mijn huidige situatie
Werkervaring
Werkervaring
2006 – heden Landgoed Groenhoven, bedrijfsleider/ Chef-kok
Locatie voor feesten en partijen, restaurant en bistro met ruimte voor ± 350 personen.
werkzaamheden:
• Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding
• Verkoopgesprekken met bruidsparen, zakelijke- en particuliere geïnteresseerden en uitwerken van offertes.
• Aansturen van personeel in bediening, keuken en huishoudelijke dienst (totaal ±40 medewerkers)
• Kostprijscalculaties en budgetbewaking
• Inkoop
• Controle op de administratie
• Chef-kok
• Verdiepen in trends
• Verantwoordelijk voor de culinaire lijn
• Bezoeken van beursen en netwerkbijeenkomsten
• Verantwoordelijk voor het naleven van HACCP
• Bedrijfscontrole R.I.E.
• Personeelsplanning
• Het voeren van functioneringsgesprekken
2002 – 2005 Gravin van Buren, Souschef
Exclusief restaurant en bistro tot ± 150 personen.
werkzaamheden:
• Leidinggeven aan een keukenteam variërend van 2 tot 5 medewerkers
• Keukenadministratie
• Controle inkoop /budgetbewaking
• Kwaliteitsbewaking
• Personeelsplanning
• Samenstellen van werksheets
Opleidingen
Opleidingen
1998-2001 Sterklas
diploma behaald Aan het Gilde van Meester-koks
Gespecialiseerd Restaurant kok
Leerbedrijven tijdens de Sterklas:
2001 – 2002 Restaurant Chalet Royal te ’s-Hertogenbosch
2000 – 2001 Restaurant De Gieser Wildeman te Noordeloos
1998 - 2000 Restaurant Kandinsky Kurhaus hotel te Scheveningen
1996-1998 Leerlingwezen Voortgezet Restaurantkok
diploma behaald Aan het Nova college te Haarlem
1994-1996 Leerlingwezen Primaire Restaurantkok
diploma behaald Aan het Nova college te Haarlem
1990-1994 LTS Consumptieve Techniek
diploma behaald Differentiatie koken/serveren
Aan het Nova college te Haarlem
Leerbedrijven tijdens het leerlingwezen
1997-1998 Restaurant De Componist te Haarlem
1996-1997 Restaurant Les Pyramide te Overveen
1995-1996 Hotel restaurant Roozendaal te Overveen
1994-1995 Visrestaurant Duivenvoorden te Zandvoort