Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Debora van Beest

Debora van Beest

Telefonisch werk

Personalia

Leeftijd
47 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Engels

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Doelstellingen:
Wil graag weer iets betekenen in de maatschappij en voor mijn medemens. Daarnaast wil ik zelf weer een kostwinnaar zijn voor mijn gezin en niet afhankelijk zijn van een uitkering. Wil mij graag verder ontwikkelen, persoonlijke en in mijn werk, zodat ik niet stil blijf staan, maar vooruit ga in mijn leven.

Opleiding:
1998-1993 LHNO-VZ, diploma behaald. 1993-1996 MDGO-SPW, diploma behaald . 2013 Uitgebreide EHBO cursus, certificaat behaald.

Ervaring:

April 2014- Gastric Bypass operatie gehad. Ben nu veel overgewicht kwijt en voel me fysiek fitter en gezonder. Momenteel op zoek naar werk en/of vrijwilligerswerk.

februari 2013 – maart 2014. Hulpverlener: Nederlandse Rode Kruis . EHBO, AED, hulpverlener, bijrijder.

03-04-2013 tot 16-04-2013. Call-center medewerkster: Pre-call, Doetinchem. Outbound , abonnementen verkopen.

27-02-2005 tot 03-04-2013. Huismoeder. Na twee slechte relaties het leven van mijn kinderen en mijzelf weer op de rit gezet.

25-08-2003 tot 27-02-2005. Call-center medewerkster afdeling nota’s: Nuon , Alphen a/d Rijn. Inbound telefonie, outbound telefonie, licht administratief werk.

1996-2003 Werkzaam geweest op verschillende gebieden, nl:

Verzorging: gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Helpen met wassen, aankleden, eten, de dagelijkse bezigheden en gezamenlijke activiteiten.
Kinderopvang: invalleidster en groepsleidster voor baby, dreumes, peuter en schoolkind. Verzorgende en opvoedkundige taken.
Verkoop: als verkoopster in een slagerij, kledingwinkel en een gebakzaak gewerkt. Verkopen, schoonmaken en de kas opmaken.
Telefonie: telefoniste/receptioniste werk, inbound/outbound telefonie. Telefoon beantwoorden, doorverbinden, postverwerking, licht administratief werk, telefonische verkoop van Groenstroom, kranten en tijdschriften.
Licht administratief werk: Postverwerking, adres en bankgegevens wijzigen, betaalgegevens doorvoeren, back office werk.

Vaardigheden:
Ben iemand die zich verantwoordelijk voelt voor de werkzaamheden en ga dan ook nauwkeurig te werk bij alles wat ik doe. Een sterke kant van mijzelf is dat ik beschik over goede communicatieve vaardigheden. Een positieve instelling in het werk en naar collega’s vind ik erg belangrijk. Leergierigheid is ook een sterke kant van mij. Streef ernaar om mijzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen en sta open voor nieuwe dingen.

Talenkennis:
Nederlands en Engels, in woord en geschrift.

Hobby:
EHBO, zwemmen, wandelen, fietsen, fitness, internetten, fotografie.

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Beschik over goede communicatieve vaardigheden, ben accuraat, ben leergierig en flexible.

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Algemeen
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Werkervaring

Heb werkervaring met ouderen (verzorgingstehuis), met kinderen (kinderopvang, kleuterschool), in de verkoop (kledingwinkel, slagerij, vlaaierie) in het magazijn, in de productie, met telefonische verkoop, als telefoniste/receptioniste, als call-center medewerkster en als administratief medewerkster.

Opleidingen

LHNO-VZ (Verzorging) en MDGO-SPW (Sociaal Pedagogisch Werk) afgerond op niveau 3.
EHBO diploma.

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Fitnissen, zwemmen, wandelen en fietsen.

Werkgebied

  • Beek 10km
Talentcard®