Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Daniella van der Klift

Daniella van der Klift

Positieve baan

Personalia

Leeftijd
52 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik ben enthousiast en kan niet wachten om aan het werk te gaan.. Ik ben daarom bereid om veel banen te accepteren. Ben bereid een opleiding te volgen als dat nodig is. Sta open om nieuwe werkervaringen op te doen. Ik zal ook solliciteren buiten mijn werkervaring om. Wil graag mijn werkervaring uitbreiden als ik daar de kans voor krijg. Ik vind het geweldig om service te bieden en om mensen te helpen. Geheel nieuw voor mij maar heb wel het gevoel dat ik, met de baan die ik had in de thuiszorg en de baan bij PostNL, ervaring op heb gedaan in mijn omgang naar mijn medemens. Hopelijk mag ik snel aan de slag!

Wat breng ik mee?

Zo omschrijven anderen mij

Ben enthousiast en wil graag aan de slag. Ben bereid een opleiding te volgen als dat nodig is. Sta open om nieuwe werkervaring op te doen. Ik ben collegiaal en werk graag samen. Een goede werkrelatie is belangrijk om de werksfeer prettig te houden.

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Zorg & welzijn
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Werkervaring

*Grand Duet (Via Randstad) - 10/11/2014 - heden.
Ik verricht verschillende functies. Inpakken diepvriesproducten - dozen stapelen - in het proces werken. (Op dit moment werkzaam in dit bedrijf, maar via een uitzendbureau. Zodra ik een andere baan vind stop ik met deze baan.)

* Postbezorger PostNL apr. 2005 - 18 september 2014
Bezorgen van Post en brievenbuspakjes.

* verzorgingshulp thuiszorg TSN mrt. 2008 - sep. 2010
Hulp in de huishouding bij mensen die om medische reden en/of andere redenen niet in staat zijn hun eigen huis schoon te houden/maken. Website vorige werkgever www.thuiszorgservice.nl

* Callcentermedewerker Proficall (outbound) via uitzendbureau juli 2011 - augustus 2011
Voor KPN zakelijk bellen naar zzpers

* Medewerker industriële bakkerij Bakker Bart mei. 1996 - mei. 2001 40 p.w.
In/en/ ver-pakken van brood.Bevroren brood inpakken aan de lopende band.Gebakken brood vanaf de kar.

* Inpakker handmatig Néstle (via uitzendbureau) jan. 1992 - jan. 1994 38 p.w.
Handmatig inpakken van nutsen die van de machine komen.Bovenstaande maand van begin en eind functie klopt niet helemaal, omdat het nogal lang geleden is weet ik de preciese maanden niet meer.

* medewerker inpakafdeling (handmatig) TCG (Transport Centrale Gelderland via uitzendbureau) apr. 1991 - sep. 1993 38 p.w.
In/en/over-verpakken van etensproducten.Oa, droge soep (idee cupe a soup maar dan ander merk), sausen (calve idee maar dan ander merk), sausen (idee pasta saus voor macaroni enz).

* rozensnijder Terra Fleur aug. 1987 - sep. 1990 40 p.w.
Rozenkwekerij.Het verwerken van rozen in een bos.Bundelen.

* Bezorger kranten Gelderlander jan. 1986 - dec. 1988

* KNP Papierfabriek jan. 1987 juni - 1987 aug
Vakantiewerk, papier controleren op fouten en/of papier verpakken.

* Uitzendbureaus 1991 - heden
Door de jaren heen heb ik veel uitzendwerk verricht via uitzendbureau's.Allemaal wisselende banen.Een week hier een paar maanden daar.Inpakwerk, schoonmaakwerk, eigenlijk alles wat ik kon doen heb ik gedaan.Omdat het zoveel was en vaak heel kort kan ik mij niet alles meer herinneren en preciese data benoemen.Omdat ik toch wil laten lezen dat ik mijn hand niet omdraai om de handen uit te de mouwen te steken wil ik het toch op deze manier toe voegen aan mijn cv.

Opleidingen

Tuinbouwschool - jan. 1985 - jul. 1989

Meer over mij

Zo besteed ik mijn vrije tijd

Ik heb een grafisch programma thuis op de pc.Ik maak als hobby afbeeldingen en animatie.Heb er geen diploma voor.Zou mooi zijn als een hobby werk word. Ook geweldig als ik een opleiding zou mogen volgen in die richting.

Werkgebied

  • Nijmegen 25km
Talentcard®