Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Rikkie Weevers Stous

Rikkie Weevers Stous

Personalia

Leeftijd
40 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Met mijn enthousiasme, betrokkenheid, integriteit en positieve instelling ben ik in staat mij snel aan te passen aan een nieuwe omgeving. Ik ben sociaal - en communicatief vaardig waardoor ik gemakkelijk contact maak en kwaliteit met klantgerichtheid weet te combineren. Ik voel mij sterk verantwoordelijk, ga systematisch te werk, kan goed organiseren en werk resultaatgericht. Met mijn leergierige, creatieve en doelgerichte houding ga ik voor 100% nieuwe uitdagingen aan!

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Starter
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

Manege van Loon/ Restaurant Natuurlijk!, Loon op Zand
Bedrijfsleider Horeca
Oktober 2013 – heden
Eindverantwoordelijk als operationeel manager tijdens dag- en avonddiensten in de bar, café en restaurant. Het begeleiden en aansturen van vaste alsook oproepmedewerkers met betrekking tot het bedienen van de gasten. Toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit, inwerken nieuwe medewerkers. Motiverend, coachend en corrigerend opstreden naar medewerkers. Ontvangen en afhandelen van vragen/klachten van gasten. Voorbereiden van partijen en bijeenkomsten. Verrichten van bestellingen, voorraad beheren, periodieke voorraadopname. Afstemmen werkzaamheden met andere afdelingen (keuken, manege).Verantwoordelijk voor dagelijkse financiën, dagafdrachten, wisselgeld, rekeningen, controle daarvan en verbetering. Kwartaal overleg coördineren met betrekking tot resultaten, doelen etc. alsook voorgang actie punten uitvoeren en bewaken. Kwaliteitsverbetering en PR van het gastvrijheidsproduct/horeca onderneming. Kostenbesparend denken, plannen en werken. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, sociale hygiëne, kledingvoorschriften werk- en presentatiemethoden.

HLBookshop, Leiden
Verkoopmedewerker
Juli 2011 – September 2013
Werkzaamheden: verantwoordelijk voor de verkoop van boeken, literatuur en kantoorartikelen. Daarnaast verzorgen van de algehele uitstraling van de winkel. Orderverwerking, alle veel voorkomende inkoop en verkoop werkzaamheden. Email, telefoon, post beheer en klantenadministratie.


Praktijk voor Manuele Geneeskunde, Wassenaar
(Medisch) Secretaresse
2004 – juni 2010
Werkzaamheden: Patiënten administratie, waaronder dossiers bijwerken, zakelijke terugkoppeling aan specialisten en huisartsen, facturen opmaken en versturen, agenda beheer, aanspreekpunt voor patiënten (zowel telefonisch als persoonlijk). Email, telefoon en post beheer, archiveren van patiëntendossiers.

Wassenaarse Manege
Paardrijd instructrice junioren en senioren
Oktober 2006 – juni 2010
Werkzaamheden: lesgeven aan kinderen en volwassenen, verzorging van de paarden en hun huisvesting, klanten administratie.

Cafetaria Boslust, Wassenaar
Bedrijfsleider
Augustus 2007 – Oktober 2008
Werkzaamheden: Financiële administratie, waaronder kasopmaak, loonadministratie en overige boekhoudkundige taken. Roosterplanningen, vergaderingen coördineren, onder andere notuleren, agendapunten verzamelen, voortgang actiepunten bewaren. Werving van nieuwe medewerkers en het voeren van sollicitatie gespreken. Zorg dragen voor de sociale hygiëne als ook de uitstraling van de onderneming. Alle veelvoorkomende keuken- en restaurant werkzaamheden.

Host Party Tentenverhuur, Wassenaar
Manager
Januari 2007 – August 2007
Werkzaamheden: verhuursadministratie, planning en logistiek, klanten contacten, organisatie advies, bedrijfsuitvoering tijdens evenementen.

Opleidingen

Stichting Instituut Silverlinde
Plusopleiding Veterinaire natuurgeneeskunde
September 2014 - heden

Christelijke Agrarische Hogeschool, Dronten
HBO Bedrijfskunde en Agribuisness Management, Paardenhouderij en Sport
Februari 2009 – januari 2013
Diploma Bachelor of Business Administration, januari 2013

Hogeschool Leiden
HBO Fysiotherapie-B, 2004 – 2006
Propedeuse 2005

Adelbert College, Wassenaar
VWO, 1996 – 2003, profiel Natuur & Gezondheid
Diploma 2003

Meer over mij

Werkgebied

  • Loon op Zand 50km
Talentcard®