Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Lonneke (Lon) Muiderman

Lonneke (Lon) Muiderman

Personalia

Leeftijd
49 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
Rijbewijs
  • A - Motor
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Profiel: Ik heb veel ervaring in administratieve werkzaamheden. Ik ben collegiaal en zoek oplossingen voor problemen of klachten. Verder heb ik veel telefoonervaring en vind het leuk om met mensen om te gaan. Respect staat hier bij mij bovenaan.

Opleidingen: Van 1987 tot en met 1992 volgde ik de Havo-opleiding aan het Norbertuscollege, Lyceumlaan 10, te Roosendaal. Het diploma heb ik behaald. Ik heb examen gedaan in de vakken Nederlands, Engels, Duits, Biologie, Algemene Economie en Handelswetenschappen.

Van 1992 tot en met 1994 volgde ik de MEAO-opleiding aan het Zoomvlietcollege, Knipplein 11, te Roosendaal. De studierichting was Secretariaat met Europese specialisatie. Het diploma en certificaat heb ik behaald. Ik heb examen gedaan in de vakken Nederlands, Engels, Duits, Tekstverwerken, Commerciële economie, Maatschappijleer, Secretariaatspraktijk, Informatica, Logistiek en Europakunde.

Ik ben in het bezit van Rijbewijs A/B, het BHV-diploma geldig tot februari 2014 en heb een cursus HACCP gevolgd en hiervoor het certificaat behaald.


Automatiserings-
ervaring: Afas, Snelstart, Microsoft Office, SAP en diverse bedrijfsgerichte programma’s.




Werkervaring: Van 23 juli 2012 tot en met 30 juni 2014 heb ik gewerkt bij Nispen Verpakkingen. Ik verzorgde de mail, telefoon en administratie, zowel debiteuren als crediteuren. Verder was ik verantwoordelijk voor het invoeren van de orders. Wegens vergaande automatisering en een nieuwe directie is mijn contract niet verlengd.


Van 01 januari 2011 tot en met 31 december 2011 heb ik mijn eigen bedrijf gehad, de Spareribsline. Hier heb ik alle werkzaamheden uitgevoerd die bij het hebben van een eigen bedrijf horen inclusief het verzorgen van de administratie tot aan de accountant. Vanwege het feit dat de werkzaamheden in de keuken fysiek te zwaar bleken te zijn en ook doordat de werktijden in combinatie met het gezin onhaalbaar bleken, alsmede tegenvallende opbrengsten heb ik besloten niet door te gaan met het bedrijf.

Van 01 november 2005 tot en met 31 december 2010 heb ik gewerkt bij Techno Brabant te Oudenbosch. Ik verzorgde hier de crediteuren- en debiteurenadministratie inclusief het betalen van de facturen en bank boeken. Verder verzorgde ik de prijsadministratie. De reden van beëindiging was het feit dat ik het bedrijf de Spareribsline heb overgenomen van mijn toenmalige partner.
In de jaren waarin ik niet gewerkt heb voor een bedrijf was ik werkzaam in het bedrijf van mijn toenmalige partner (Spareribsline Roosendaal) en deed daarbij de administratie voor het bedrijf.

Van 25 mei 1998 tot en met 23 december 1998 heb ik gewerkt bij Instituut Ladyline in Roosendaal. Mijn functie was sportinstructrice met lichte administratieve werkzaamheden. De reden van beëindiging was mijn zwangerschap en het verlopen van het oproepcontract.

Van 26 februari 1996 tot en met 21 november 1997 heb ik gewerkt bij Vleescentrale Van der Horst in Roosendaal. Mijn functie daar was administratief medewerkster op de afdelingen Verkoop en Administratie. De reden van beëindiging was einde contract i.v.m. de toen slechte economische situatie in de vleesbranche. Daarna heb ik nog enkele keren voor hen gewerkt als iemand vervangen moest worden.

Van november 1995 tot en met januari 1996 heb ik in de productie gewerkt bij Philip Morris in Bergen op Zoom. Dit was tijdelijk werk.

Van 11 juli 1994 tot en met 22 september 1995 heb ik gewerkt bij Hotel Bosschenhoofd. Mijn functie daar was Eerste Receptioniste, maar buiten dit werk was ik ook op de andere afdelingen werkzaam. De reden van beëindiging was het faillissement van het hotel.


Stage: Van 17 mei tot en met 25 juni 1993 heb ik stage gelopen bij Hotel de Draak in Bergen op Zoom. Ik heb op de afdelingen Receptie en Administratie gewerkt. Voor beide partijen was de stage een succes.

Interesses: Ik ben graag buiten en vind tuinieren een leuke manier om te ontspannen. Ook ben ik vaak achter de computer te vinden waar ik dan zoek- en vind spellen speel.

Referenties: Op aanvraag

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • In overleg

Werkervaring

Nispen Verpakkingen, administratief medewerkster
Spareribsline eigenaar
Techno Brabant administratief medewerkster
Ladyline sport instructrice met administratieve werkaamheden
Vleescentrale Van der Horst administratief medewerkster
Hotel Bosschenhoofd Eerste Receptioniste

Opleidingen

HAVO diploma behaald
MEAO met Europees Secretariaat diploma behaald
HACCP certificaat behaald
BHV geldig tot februari 2014

Meer over mij

Werkgebied

  • Roosendaal 25km
Talentcard®