Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Arno Verhoeven

Arno Verhoeven

Personalia

Leeftijd
68 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Duits
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Duits
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Als gepassioneerde, ondernemende en resultaatgerichte Manager Voedingsdienst / Facilitair dienstverlener ben ik breed inzetbaar bij de ondersteunende diensten van vele organisaties. Mijn kennis en vaardigheden zijn voornamelijk opgedaan binnen de gezondheidsmarkt van verpleeg en zorginstellingen maar ook in de catering en bedrijfsrestaurants.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • facilitair manager
  • facilitair medewerker
  • medewerker facilitaire dienst
Sector(en):
  • Voeding & Beweging
Carrièreniveau:
  • Leidinggevend
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Werkervaring

2011 tot 2012: Facilitair Beheerder
LumensGroep, Eindhoven, afdeling Welzijn Eindhoven
Verantwoordelijk voor het beheer van vrijetijdsaccommodatie de Mortel,
• Verantwoordelijk voor het onderhoud, beheer en verhuur van de zalenaccommodatie en wijk en sportbar
• Als gastheer het ontvangen van gasten en het organiseren van alle bijkomende zaken zoals lunches en andere bijbehorende zaken.
• Administratieve handelingen zoals de facturering en het opstellen van de werkroosters.

1997 tot 2011: Manager Voedingsdienst
Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen, Bladel
Verantwoordelijk voor de voedingsdienst, centrale productiekeuken en verschillende restaurants en afdelingskeukens. Alle interne en externe logistieke stromen en gebouwbeheer.
• Budgetverantwoordelijk
• Opzet en exploitatie van restaurantconcepten, nieuwbouw en renovaties
• (in) direct leidinggevende van ongeveer 40 medewerkers
• Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kostprijsstrategieën voor de diverse producten.
• Realisatie certificering ISO 22.000.
• Verantwoordelijk voor opstellen en bewaking van begrotingen - en middelenbeheer.

1995 – 1997 : Catering manager a.i.
Akzo Nobel; Oss
Herstructurering restauratieve dienst met een dagelijkse capaciteit van 2200 bezoekers en een internationaal gastenrestaurant met 150 couverts.
• Managen veranderingsproces restauratieve dienst ( 40 medewerkers)
• Opzet en implementatie voedselveiligheidssysteem en kwaliteitsborging
• Inkoopbeleid restauratieve dienst
• Gastvrijheidconcepten verder ontwikkelen en implementeren.
• Opzet van een nieuw betalingssysteem voor alle interne aankopen (Chip- Knip)
• Begeleiding nieuwbouwprojecten
• Interne en externe logistiek

1980 - 1995 : Hoofd voeding
Stichting Valkenhof, Valkenswaard
Algemene dagelijkse leiding van de voedingsdienst, magazijn en logistiek.
Productiekeuken met 450 gekoppelde maaltijden
• Verantwoordelijk voor de inkoop van voeding en schoonmaakproducten
• Aansturen van de voedingsdienst, logistiek en centraal magazijn
• Budgetverantwoordelijk voor voedingsdienst
• Opzet en bewaking van voedselveiligheidssysteem en kwaliteitsborging


1973 – 1980 : Zelfstandig werkend kok
Prot. Chr. Stichting voor huisvesting en verzorging van bejaarden, Eindhoven.
Werkzaam als zelfstandig werkend kok in een gekoppelde productiekeuken met een productie voor meerdere locaties.

Opleidingen

1999 - 2001 Facilitair Management ISBW
1994 - 1995 Diploma Algemene Handelskennis
1980 - 1982 Middenkader Voedingsdienst
1978 - 1980 Bedrijfsvoering grootkeukens
1978 - 1979 Dieetkok
1974 - 1977 2e instellingskok
1974 - 1975 3e instellingskok
1970 - 1974 LTS-T algemeen consumptief

Meer over mij

Werkgebied

  • Valkenswaard 25km
Talentcard®