Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Annemarie Kalk

Annemarie Kalk

Personalia

Leeftijd
41 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Engels
Talen (schrijven)
  • Nederlands
  • Engels
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Wegens een reorganisatie werd mijn vorige functie als reclamecoördinator boventallig. Ik coördineerde het gehele opmaakproces van alle online en offline reclame-uitingen voor diverse campagnes, bewaakte de huisstijl en begeleidde de zelfstandige ondernemers in de uitvoering van lokale activiteiten. Samen met de Marketingmanager organiseerde ik verschillende evenementen en stelde hiervoor de mailings op. Een stukje PR behoorde ook tot mijn takenpakket. Hiervoor stelde ik de persberichten op en verzorgde de uitleen van goederen aan consumentenbladen. Een leuke veelzijdige baan, waar ik met veel plezier heb gewerkt.

Als reclamecoördinator weet ik met deadlines te werken en organisatorisch alles in de juiste banen te leiden. Ik ben daardoor stressbestendig geworden en kan heel goed zelfstandig werken. Ik zoek een baan die een grote diversiteit aan werkzaamheden bevat. Daarnaast zoek ik een prettige omgeving waarin ik mezelf verder kan ontplooien. Dat ik een duidelijk, mooi doel heb en samen in een team hieraan mag werken. Een enthousiast team, in informele sfeer, voor de volle 100% voor het hoogst haalbare gaat. Eigenschappen van een organisatie waar ik me erg prettig bij zou voelen.

Ik heb een commerciële instelling en een uitvoerende, ondersteunende functie is echt iets waar ik naar op zoek ben. Door de diverse functies die ik heb beoefend, denk ik dat ik een geschikte kandidaat zal zijn voor administratieve, klantgerichte en secretariële werkzaamheden. Als reclamecoördinator werkte in vooral erg planmatig en organisatorisch, eigenschappen die ik binnen deze functies ook zou kunnen inzetten.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • marketeer
  • marketingmedewerker
  • pers-, publieksvoorlichter
  • pr-adviseur
Sector(en):
  • Fashion & Styling
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Werkervaring

Livera Hoevelaken, 2010 t/m 2013
Reclame Coördinator
Ik coördineerde het gehele opmaakproces van alle offline reclame-uitingen (postermateriaal, folders, actiematige campagnes etc) tot aan het versturen van deze materialen. Huisstijlbewaking en begeleiden van lokale ondernemers in uitvoering van lokale activiteiten. Briefing van content voor narrowcasting en ook alle interne communicatie werd door mij verzorgd. Een stukje PR behoorde ook tot mijn takenpakket. Hiervoor stelde ik de persberichten op en verzorgde de uitleen van goederen aan consumentenbladen.

BelCompany Veenendaal, 2008 t/m 2010
Junior Formule Manager
Bij BelCompany heb ik samen met een conceptbureau stappen gemaakt voor de ontwikkeling van een nieuwe winkelconcept. Ik bewaakte de huisstijl en richtlijnen met betrekking tot de productpresentatie en schreef nieuwe schappenplannen. Het POS materiaal was ook een belangrijk onderdeel binnen mijn takenpakket, waarbij ik het gehele proces uitwerkte (van briefing tot versturen)

Ecco Rosmalen, 2006 t/m 2008
Field Service Merchandiser
Ik bezocht 4 dagen in de week de Ecco shops, shop in shops en shoppoints waarbij ik het personeel ondersteunde in de winkelpresentatie om deze zo commercieel mogelijk te presenteren. Daarnaast werd iedere winkel ‘gecheckt’ op het volgen van de richtlijnen met betrekking tot de presentatie van de winkel, maar ook op personeel. Ik gaf trainingen en workshops over het merchandisen van goederen aan het personeel voor nieuwe winkels. Naast de 4 dagen op de weg werd nog 1 dag besteed aan administratieve werkzaamheden waarin POS materiaal werd besteld en de nieuwe thema’s werden uitgewerkt.

Villa Happ Drunen, 2005 t/m 2005
Stagiaire / visual merchandiser

Piet Klerkx Amersfoort, 2002 t/m 2002
Stagiaire / etaleuse

Opleidingen

2006 t/m 2009
Amfi, Amsterdams Fashion Institute
Concepts & Brands
Hbo-opleiding met vakken als: Marketing, Communicatie, Redactie en Beeldanalyse

2003 t/m 2006
Nimeto, Utrecht
Reclame, Presentatie en Communicatie (RPC) Commerciële Mbo-opleiding met vakken als:
Reclame, Marketing, Ontwerpen en Etaleren

1994 t/m 2000
Havo, Christelijk Lyceum Veenendaal
Vakken: Wiskunde A, Geschiedenis, Engels, Nederlands, Economie, Handvaardigheid

Meer over mij

Werkgebied

  • Veenendaal 50km
Talentcard®