
Personalia
- Leeftijd
- 53 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
Profiel:
Ik ben een gedreven, slagvaardige, allround F&B manager op HBO niveau, met een ambitieuze ondernemers mentaliteit. Bekwaam bevonden in leidinggeven, motiveren, enthousiasmeren, adviseren, organiseren, coördineren, creëren en realiseren. Een resultaat gerichte en rondom bedreven duizendpoot, welke ik onderschrijf als mijn onderscheidende vermogen.
Vaardigheden:
Ondernemer, bouwer, doener, denker, realist, vernieuwer, creatief, ruim- en vrijdenkend, inspirator, menselijk, vastberaden, open, eerlijk, natuurlijk leider, verantwoordelijk, betrouwbaar, perfectionist, kritisch, klant-/gastgericht, flexibel, praktisch, vakbekwaam, vakkundig, loyaal, zowel zelfstandig als teamspeler.
Interesse:
In∙te∙res∙se (de; v; meervoud: interesses) 1. Datgene wat iemand boeit; belangstelling
En wat als
Wat breng ik mee?
Mijn huidige situatie
Werkervaring
01-05-2002 tot 1-11-2013
Hoofd Horeca en Sales bij Stichting theater & congrescentrum Hanzehof, Zutphen
Verantwoordelijk voor alle geboden diensten en faciliteiten in een multifunctioneel theater en congrescentrum, deze omvat een restaurant, concert-/congreszaal, vergaderzalen, foyers en theaterzaal voor in totaal maximaal 2000 gasten. Werkzaamheden: Zorg dragen voor ongestoorde bedrijfsvoering, roosteren, personeelsbezetting, hoofd bhv, beheer brandmeldinstallatie. Dagelijkse leiding aan afdelingen Sales, keuken en bediening waaronder chef kok, chef bediening, 1ste medewerker bediening, medewerker Sales en 30 parttime bedieningsmedewerkers. Lid management team, beleidsbepaling, bedrijfsvisie, bewaken van de efficiency/ productiviteit, omzet budgettering, investeringsbegroting, beheer onderhoud en service bedrijfsmiddelen, product- en diensten aanbod, inkoopbeheer, opleiden en beoordelen medewerkers/stagiaires, personeelsvertegenwoordiging. Eindverantwoordelijke voor de afdeling Sales, adviseren / informeren medewerkers Sales, adviseren van klanten betreffende organiseren evenementen en congressen, prijsbepaling, relatiebeheer, P.R. en programmacalculaties.
Opleidingen
01-09-1990 tot 30-6-1994
Hotelschool "Vakschool" Wageningen
Opleiding tot horecamanager/ ondernemer. Algehele horeca opleiding zowel praktisch als theoretisch met de nadruk op (personeels-)management en commerciële vaardigheden.
Meer over mij
Werkgebied


