Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Enes Jakupovic

Enes Jakupovic

Personalia

Leeftijd
46 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
  • Duits
Talen (schrijven)
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Geachte heer mevrouw,

Door middel van deze opensollicitatiebrief geef ik van mijn belangstelling om als elektro monteur voor uw organisatie te werken. Uit uw mail informatie van uw bedrijf weet ik dat u een open sollicitatie op prijs stelt.

Ik heb ruim 14 jaar ervaring als elektro monteur opgedaan bij verschillende bedrijven. Direct na afronding van de opleiding MSI Sterk stroom installatie in 1999 begon ik met werken. Momenteel ben ik werkzaam als zelfstandige. Hier ben ik verantwoordelijk voor projecten van installatie bedrijven in Utilliteit en onderhoud. Al paar manden loopt het slecht met mijn onderneming en ben ik gedwongen om te stoppen!

Ik heb veel over uw bedrijf gelezen op uw website. Wat ik las, maakte mij nog enthousiaster om bij uw bedrijf aan de slag te gaan. In de afgelopen 14 jaar, maar in het bijzonder in mijn huidige functie, heb ik al ervaring opgedaan met Ziekenhuis installatie en Overheidsinstellingen. Als elektro monteur bij uw bedrijf kan ik mijn vaardigheden bovendien gebruiken bij nieuwe uitdagende projecten. Bovendien kan ik als elektro monteur een stapje hogerop komen in mijn mogelijke loopbaan bij jullie.

Graag zou ik in een persoonlijk gesprek met u de mogelijkheden voor samenwerking bespreken. Mocht u daar op korte termijn geen behoefte aan of mogelijkheid toe hebben, dan verzoek ik u mijn brief te bewaren voor een eventuele toekomstige gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Sector(en):
  • Techniek
Carrièreniveau:
  • Starter
Beschikbaar vanaf:
  • Binnen 1 maand

Opleidingen

01-09-1997 tot 23-06-1999
MSI - Sterekstroominstallatie

01-09-1999 tot 24-06-2014
Elektromonteur

Meer over mij

Werkgebied

  • Doetinchem 50km
Talentcard®