Talentcard®
Overzicht profielen
Talentcard van Mirjam de Weerd

Mirjam de Weerd

Personalia

Leeftijd
54 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
Talen (schrijven)
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ik ben op zoek naar een administratieve functie in de ruimste zin van het woord voor maximaal 24 uur. Afgelopen drie jaar heb ik ervaring opgedaan op de afdeling personeelszaken en op de financiële afdeling. Door de afwisselende functies en de centrale rol binnen de organisatie had ik het daar erg naar mijn zin.
In mijn werk ben ik nauwkeurig en geordend. Ik weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden en ik kan goed werken onder druk. Met persoonlijk/gevoelige informatie weet ik vertrouwelijk om te gaan. Ik vind het belangrijk om prettig contact te hebben met zowel klanten, leveranciers als collega’s en dat gaat mij goed af. Ik houd mij aan afspraken en ik heb een positieve kijk op het leven.

CURRICULUM VITAE

Werkervaring

mei 2011 tot mei 2014 (vanwege bedrijfseconomische reden geen vast contract)
Financieel medewerkster en medewerkster personeelszaken bij Klomp Groepsvervoer te Ede. Het bedrijf vervoert leerlingen en cliënten van en naar scholen en instellingen. Taken: boeken in- en verkoopfacturen, debiteurenbeheer, loonbeslagenadministratie, ondersteuning salarisadministratie, voorbereiden betalingen, sollicitatieprocedure, up-to-date houden personeelsdossiers, interne - en externe contacten met andere afdelingen, klanten, leveranciers en chauffeurs.

april 2000 tot en met april 2011
Moederschap in combinatie met vrijwilligerswerk

januari 2009 tot heden (vrijwilligerswerk)
Medewerkster Home-Start te Veenendaal. Taken: ondersteuning, praktische hulp en een luisterend oor voor ouders met jonge kinderen.

augustus 2005 tot september 2008 (vrijwilligerswerk)
Medewerkster VNV (Vrijwilligers Netwerk Veenendaal) te Veenendaal. Taken: het begeleiden van allochtone mannen bij het project Spreekvaardigheid.

januari 2002 tot september 2010 (vrijwilligerswerk)
Medewerkster en bestuurslid bij speel-o-theek de Bolderwagen te Veenendaal. Taken: uitleen, inkoop en onderhoud van speelgoed en bijbehorende administratieve werkzaamheden. Begeleiden maatschappelijke stagiaires. Uitzetten beleid t.b.v.de voortgang van de speel-o-theek.

oktober 1998 tot en met maart 2000
Accountspecialiste bij uitzendbureau Interim Personnel te Ede. Taken: plaatsen en begeleiden van uitzendkrachten op de verschillende afdelingen van een grote klant met bijbehorende administratieve werkzaamheden, waaronder urenregistratie en ziekmeldingen. Werkplek intern bij klant.

januari 1998 tot en met september 1998
Ambtenaar burgerlijke stand bij de gemeente Veenendaal. Taken: alle voorkomende balie-werkzaamheden (paspoorten, rijbewijzen, uittreksels enz.) en burgerlijke stand werkzaamheden (geboorte, overlijden, huwelijken enz.) en de bijbehorende administratieve afwerking.

mei 1997 tot en met december 1997
Management-assistente bij MCM B.V. (Marketing Centrum Melkdetailhandel) te Culemborg. Het bedrijf ontwikkelt complete winkelformules voor rijdende winkels. Taken: de taken die toebehoren aan een secretaresse, receptioniste en telefoniste, bijhouden boekhouding, administratieve werkzaamheden.

februari 1997 tot en met april 1997
Medewerkster paspoortenuitgifte bij de gemeente Veenendaal.

januari 1997
Administratief medewerkster bij twee bedrijven in Veenendaal

februari 1995 tot en met december 1996
Projectassistente bij Kafi Dataservices te Arnhem. Het bedrijf houdt zich bezig met de verwerking van kadastrale gegevens ten behoeve van onder andere gemeenten en waterschappen. Taken: realiseren van planning en kwaliteit van projecten, aansturen, begeleiden en opleiden van mensen, verwerken en controleren van bestanden, interne en externe contacten.

Opleiding

2010-2011 : SPW 1-jarig, NCOI, Utrecht, diploma
1989-1994 : HEAO, Arnhem, diploma
Commerciële Economie, studierichting marketing management
1987-1989 : HAVO/MBO, Abstede, Utrecht, diploma
1985-1987 : MAVO, Vossenvelde, Bennekom, diploma
1982-1985 : HAVO, Streeklyceum, Ede

Algemene kennis en vaardigheden

Computer : Word, Excel, AccountView, Navision, CarWise
Rijbewijs : B, behaald in november 1989
Vrije tijd : sporten, socializen, lezen, koken, tuinieren, lid ouderwerkgroep

Referenties op aanvraag.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • administrateur
  • hoofd administratie
  • salarisadministrateur
Sector(en):
  • Zakelijke Dienstverlening
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Meer over mij

Werkgebied

  • Veenendaal 25km
Talentcard®