Talentcard®
Overzicht profielen
GC

Gert-Jan Camps

Personalia

Leeftijd
74 jaar

Portfolio

Rijbewijs en talenkennis

Talen (spreken)
  • Nederlands
Rijbewijs
  • B - Personenauto
  • E - Aanhanger

Dit ben ik

Mijn dromen en ambities

Ervaring
01-10-2013 - heden Eerst verantwoordelijke afwas /schoonmaak
2011 - 2013 Medewerker goederenontvangst
2004 - 2011 Eerste logistiek medewerker
2004 Besteller inkoop
2000 - 2003 Manager Facilitair ( Multi Cuisine Arnhem )
* dagelijks leidinggeven aan ca. 30 medewerkers incl. troubleshooting
* mede verantwoordelijk voor ontwikkeling en uitvoering van algemeen
beleid van de onderneming
* actief en betrokken in diverse projectgroepen en overlegvormen
1995 - 2000 Chef afwas ( Multi cuisine Arnhem )
1989 - 1995 Sous-chef instellingskeuken ( Hervormd Diaconessenhuis Arnhem )
1988 - 1989 1e Instellingskok ( Hervormd Diaconessenhuis Arnhem )
1970 - 1976 Kok ( Militaire dienst / K.V.V. Landmacht Korps Rijdende Artillerie )
1967 - 1970 Leerling-kok ( Hotel van Tilburg te Helmond en De Bijenkorf te Eindhoven )

Nevenfuncties
2010 - heden Lid Ondernemingsraad Huuskes Multi Cuisine Apeldoorn BV
1998 - 2001 Bedrijfscontactpersoon FNV
1996 - 2001 Lid Ondernemingsraad Multi Cuisine Arnhem

Opleiding / Trainingen
2010 - 2013 Jaarlijkse cursus Ondernemingsraad ( Delphior )
2002 Intervisie / Supervisie ( Rijn-Ijsselcollege )
1999 Coachend leidinggeven ( Associatie voor coaching )
Hygiëne en schoonmaak ( Intern Multi Cuisine Arnhem )
1998 Houding en Tillen ( Intern Multi Cuisine Arnhem i.v.m. Arbo )
Basis computervaardigheden ( Ziekenhuis Rijnstate Arnhem )
Functionering en beoordelingsgesprekken ( Ziekenhuis Rijnstate Arnhem )
1997 - 2001 Jaarlijkse cursus Ondernemingsraad ( Odyssee )
1996 Management / Leidinggeven ( Mansal )
Verandermanagement ( Mansal )
1995 Projectmatig werken ( Multi Cuisine Arnhem )
1993 - 1994 Communicatietraining ( Ziekenhuis Rijnstate Arnhem )
1992 Attitudevorming ( Ziekenhuis Rijnstate Arnhem i.v.m. Reorganisatie )
Voor 1984 B.G.P. instellingskok
Restaurant ( Leerling kok )
L.T.S. Banket

Voor het komende anderhalf jaar ben ik nog op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Wat breng ik mee?

Mijn huidige situatie

Functie(s):
  • facilitair manager
  • facilitair medewerker
  • medewerker facilitaire dienst
Sector(en):
  • Horeca
Carrièreniveau:
  • Ervaren
Beschikbaar vanaf:
  • Per direct

Meer over mij

Werkgebied

  • Elst 25km
Talentcard®