
Personalia
- Leeftijd
- 64 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
De horeca mijn lifestyle is. Ik ben werk gericht , gast gericht en gast vriendelijk , stressbestendig , sociaal en collegiaal , het voldoen aan de wens van de gast is voor mij een pre en vind hier dan ook voldoening in mijn werk. Ik hou van afwisselend werk zowel in tijden als in dagen. Ik heb geen probleem om samen te werken met jongelui gezien mijn leeftijd. Ik denk dat ik alle kwaliteiten in mij heb om binnen u bedrijf te passen en te voldoen aan de voorwaarden en eisen.
Wat breng ik mee?
Mijn huidige situatie
Werkervaring
nov 2013 tot jan 2014
medewerker lunch cafe B , Bijenkorf Den Bosch , werkzaamheden: counterbediening , kassawerkzaamheden , voorbereiding keuken , zelfstandig werken. reden vertrek: contract werd niet meer verlengd.
april 2010 tot juli 20103
bedrijfsleider Eetgelegenheid De Teerkamer Eindhoven , werkzaamheden: ontvangen van de gast , opnemen van de bestelling , drankbestelling maken , terras bediening , kassa bediening , klachten van de gast oplossen , keuken werkzaamheden zoals voorbereiding van de gerechten , spoelkeuken , PR naar bedrijven en instanties , inkoop , sociaal media en website , administratie. reden vertrek: na het overlijden van mijn baas 14 juli jl. helaas besloten om de zaak niet meer voort te zetten.
april 1997 tot october 2009
bedrijfsleider cafe restaurant midgetgolf Woensel Eindhoven , werkzaamheden: ontvangen van de gast , opnemen van de bestelling , drankbestelling maken , terras bediening , kassa bediening , klachten van de gast oplossen , keuken werkzaamheden zoals voorbereiding van de gerechten , spoelkeuken , inkoop , PR naar bedrijven instanties en scholen , website , administratie , groenvoorziening park bijhouden en de midgetgolfbanen. reden vertrek: het contract wat wij met de gemeente eindhoven werd niet meer verlengd dit i v m het toekomstbeeld wat de Gemeente Eindhoven voor het Sportcomplex voor ogen had.
1996 tot 1997
catering medewerker RABO bank , werkzaamheden: binnen de catering verzorgde ik de zalen voor vergaderingen , presentaties , feesten en partijen , directie diner. reden vertrek: overstap naar ander bedrijf.
1995 tot 1996
restaurant medewerker bediening Restaurant RossaNero Eindhoven , werkzaamheden: samen met mijn collega's waren wij verantwoordelijk voor het ontvangen van de gast , opnemen van de bestelling , drankbestelling maken , kassa bediening , het zorgen dat de gast een optimale gezellige smakelijke avond had , het schoonhouden van het restaurant , de voorraad op peil houden. reden vertrek: gezien de situatie als startende ondernemer had mijn baas het niet makkelijk en kon hij na verloop van tijd het financieel niet meer opbrengen.
1994 tot 1995
ass. restaurant manager Gauchos Eindhoven , werkzaamheden: samen met mijn collega's ass. en de rest. manager waren wij verantwoordelijk van het sturen van het personeel wij stonden zelf op de werkvloer , wij ontvingen de gasten , namen de klachten in behandeling en probeerden dit zo goed mogelijk voor de gast op te lossen , in samenwerking met de keuken bestellingen maken , rooster maken , administratie , afstorten omzetten. reden vertrek: overstap gemaakt naar een collega van mij.
1995 tot 2006
horeca medewerker Caelers Concern Eindhoven , werkzaamheden: dit concern had meerdere bedrijven o.a. restaurant de Caroussel , Crown Hotel binnen Eindhoven , ik had de mogelijkheid om binnen dit concern alle facetten te mogen bekleden van restaurant medewerker tot hotel medewerker. reden vertrek: ik was toe aan een nieuwe uitdaging.
Opleidingen
1976 tot 1980
MAVO de Wierdt Venlo met diploma
2002 tot 2002
SVH Sociale Hygiene met diploma
Meer over mij
Werkgebied


