<strong>Nationaal Programma Onderwijs NPO</strong> | Hoe de menukaart van onderwijz.nl jouw organisatie daarin kan ondersteunen.&nbsp;

Nationaal Programma Onderwijs NPO | Hoe de menukaart van onderwijz.nl jouw organisatie daarin kan ondersteunen. 

Nationaal Programma Onderwijs - NPO | Hoe de menukaart van onderwijz.nl jouw organisatie daarin kan ondersteunen. 

De coronacrisis heeft ons allemaal hard geraakt. Persoonlijk, in onze gezinnen en families, bij vrienden en zeker ook in het maatschapplijk domein. Ook het onderwijs heeft een enorme klap te verduren gekregen. Tijd voor actie! 

Het kabinet heeft in het unieke programma NPO (Nationaal Programma Onderwijs) een groot bedrag beschikbaar gesteld aan het hele onderwijs. Het Nationaal Programma is gericht op herstel én ontwikkeling van het onderwijs, het inhalen én compenseren van vertraging en op het ondersteunen van iedereen in het onderwijs die het moeilijk heeft.

Onderwijz heeft speciaal voor het Nationaal Programma Onderwijs een online aanbod en menukaart opgesteld binnen o.a. de volgende interventies:

  • Effectievere inzet van onderwijs om kennis en vaardigheden bij te spijkeren;
  • Sociaal-emotionele en fysieke ontwikkeling van leerlingen;
  • Ontwikkeling van de executieve functies van leerlingen;
  • Faciliteiten en randvoorwaarden.

Het unieke aanbod is onder meer samengesteld met hulp van absolute experts in het onderwijsdomein. Zo zijn er bijdragen van Karim Amghar, Ria van Dinteren, Marcel van Herpen en Michel van Ast. Zij brengen podcasts, trainingen en inspirerende sessies waarmee docenten en leraren worden uitgedaagd om actuele kennis op te doen en nieuwe vaardigheden te leren waarmee zij het beste uit hun leerlingen kunnen halen.

Onderwijz.nl is een initiatief dat wordt ondersteund door het grootste open en transparante arbeidsmarktportal van Nederland At Monday. 

 

Kijk hier voor meer info over het Nationaal Programma Onderwijs - NPO menukaart en wat Onderwijz daarin voor jou onderwijsinstelling kan betekenen.