Succesvol solliciteren

Online cursus Succesvol solliciteren

Een sollicitatie geeft een eerste indruk en die moet meteen goed zijn! In de online cursus 'Succesvol solliciteren' worden de belangrijkste aspecten behandeld van een succesvol verlopend sollicitatieproces.

Deze praktische online cursus helpt je om op een succesvolle manier te solliciteren en maakt deel uit van het thema persoonlijke effectiviteit.

De sollicitatie is het eerste contact dat je legt met personen die jou een nieuwe baan kunnen bezorgen. Een sollicitatie geeft een eerste indruk en die moet meteen goed zijn! In de e-learning 'Succesvol solliciteren' worden de belangrijkste aspecten behandeld van een succesvol verlopend sollicitatieproces. Het begint bij de eerste noodzakelijke voorbereidingen die jou op het goede spoor kunnen zetten. De online training gaat verder over het verzamelen van bewijsmateriaal, de keuze voor een bepaald type CV en het samenstellen daarvan, het schrijven van de sollicitatiebrief en de manier waarop je jezelf presenteert als je voor een gesprek wordt uitgenodigd.

In de online cursus 'Succesvol solliciteren' wordt veel zorg besteed aan jouw correcte presentatie als sollicitant. Je wordt stapsgewijs meegenomen door het proces vanaf de eerste reactie op een advertentie tot aan je daadwerkelijke kennismaking met misschien wel de baan van jouw dromen. Deze online training is erg praktisch van opzet, maar geeft tussen de bedrijven door ook nuttige doorkijkjes naar de 'theorie' van het werven en selecteren.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Succesvol solliciteren' duurt ongeveer een uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Lesmaterialen
De cursus 'Succesvol solliciteren - Training gericht op een goed voorbereid gesprek over jouw toekomst' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Samenvatting, Richtlijnen sollicitatiegesprek, Meest gestelde vragen.

Toetsing
De online cursus 'Succesvol solliciteren - Training gericht op een goed voorbereid gesprek over jouw toekomst' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

 

Tip:

Maak een unieke talentcard® aan op www.atmonday.nl  waarin je precies kunt aangeven wat jouw ambities, draomen en motivaties zijn. Op At Monday ben je direct zichtbaar op de arbeidsmarkt. Ook als je niet direct op zoek bent naar een nieuwe baan is een talentcard®  erg waardevol.