Rekenen

Online cursus Rekenen

Zonder digitale hulpmiddelen een som kunnen uitrekenen, is gewoon handig. Dan is het makkelijk als je basiskennis hebt van rekenen. Heb je behoefte aan een opfriscursus? Of merk je dat je de basisregels eigenlijk nooit goed hebt begrepen? Doe dan deze online training rekenen!

Zonder digitale hulpmiddelen een som kunnen uitrekenen, is gewoon handig. De basisregels voor optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen zijn niet moeilijk, je moet ze alleen kennen en er gericht mee geoefend hebben. Heb je behoefte aan een opfriscursus? Of merk je dat je de basisregels eigenlijk nooit goed hebt begrepen? Doe dan deze online training rekenen!

Doel van de cursus

In de online cursus 'Rekenen' leer je de basisregels van het rekenen.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van de basisprincipes van optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen 
  • Toepassen van de regels voor optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen
  • Kennis van de opbouw van getallen

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Rekenen' duurt ongeveer 100 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen.Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zich - voor het eerst of opnieuw - rustig en systematisch op de hoogte wil stellen van de basisregels voor het rekenen.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Rekenen' bestaat uit: VideoCollege, E-books, Oefenbladen, Controlebladen, Uitleg bij de oefenopgaven.

Toetsing

De online cursus 'Rekenen' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!