PowerPoint

Online cursus Powerpoint

Met als uitgangspunt de nieuwste informatie- en communicatietechnieken leidt deze online cursus je stap voor stap langs de voornaamste punten waar je om moet denken wanneer je met behulp van PowerPoint echt op een krachtige en professionele manier jouw presentatie wilt neerzetten.

Ben je onzeker over je vaardigheden in het omgaan met één van de beste presentatiemedia die momenteel beschikbaar zijn? Met als uitgangspunt de nieuwste informatie- en communicatietechnieken leidt deze online cursus je stap voor stap langs de voornaamste punten waar je om moet denken wanneer je met behulp van PowerPoint echt op een krachtige en professionele manier jouw presentatie wilt neerzetten.

De online cursus 'Krachtig presenteren met PowerPoint' is de geavanceerde tegenhanger van onze online training 'Presenteren' waarbij de meer conventionele hulpmiddelen voor het maken en houden van een presentatie worden behandeld. Er kan zoveel meer met behulp van PowerPoint en met inachtneming van een paar duidelijke regels. De e-learning geeft onder meer informatie over de relatie tussen de manier waarop mensen leren en informatie verwerken, en de verschillende manieren waarop jij in een krachtige presentatie daarmee rekening kunt houden.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Krachtig presenteren met PowerPoint' duurt ongeveer 50 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor iedereen die met behulp van PowerPoint een krachtige presentatie wil neerzetten. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Overtuigen en beïnvloeden, Presenteren, Materialen en middelen inzetten, Creëren en innoveren, Plannen en organiseren, Kwaliteit leveren.

Lesmaterialen
De cursus 'Krachtig presenteren met PowerPoint - Hoe je een zeer gangbaar presentatie-instrument optimaal kunt inzetten voor jouw doel' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Verwerkingsformulier, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Krachtig presenteren met PowerPoint - Hoe je een zeer gangbaar presentatie-instrument optimaal kunt inzetten voor jouw doel' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!