Mentor in het MKB werkplekleren

Online cursus Mentor in het MKB Werkplekleren

Ben je gevraagd om mentor te zijn voor een collega binnen het MKB Werkplekleren? Dan heeft dat vrijwel zeker te maken met je ervaring en je vaardigheden. Deze online cursus 'Mentor in het MKB Werkplekleren' helpt je om je verantwoordelijkheden goed in te vullen op basis van theoretische kennis en beproefde ervaring.

Ben je gevraagd om mentor te zijn voor een collega binnen het MKB Werkplekleren? Dan heeft dat vrijwel zeker te maken met je ervaring en je vaardigheden.Deze online cursus 'Mentor in het MKB Werkplekleren' helpt je om je verantwoordelijkheden goed in te vullen.

Doel van de cursus

De online cursus 'Mentoraat in het MKB Werkplekleren' helpt je om je verantwoordelijkheden als mentor binnen het MKB Werkplekleren goed in te vullen op basis van theoretische kennis en beproefde ervaring.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Beter zicht op je eigen waarde als mentor binnen het MKB Werkplekleren
  • Kennis van de diverse rollen als mentor
  • Toepassen van coachingstechnieken
  • Werken met een Leerjournaal
  • Kennis overdragen
  • Collega's inwerken 
  • Kennis van de functies van e-learning

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Mentor in het MKB Werkplekleren' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is bestemd voor mensen die als mentor betrokken zijn binnen het MKB Werkplekleren. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Leren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Mentor in het MKB Werkplekleren' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Leerjournaal.

Toetsing

De online cursus 'Mentor in het MKB Werkplekleren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!