Werken in de supermarkt - brood

Online cursus Werken in de supermarkt - Brood

Jij werkt op de broodafdeling van een supermarkt of in een bakkerij. Maar wat weet jij eigenlijk van brood? De online cursus 'Brood - Verkoop in de supermarkt' geeft je meer infornatie over het product dat je verkoopt.

Deze korte online cursus leert je meer over brood en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

Jij werkt op de broodafdeling van een supermarkt of in een bakkerij. Maar wat weet jij eigenlijk van brood? Heb je behoefte aan wat meer overzicht, zodat je echt kunt meepraten over de producten die door jouw handen gaan? De online training 'Brood - Verkoop in de supermarkt' geeft je precies wat je in zo'n geval nodig hebt.

De online cursus 'Brood - Verkoop in de supermarkt' gaat op een deskundige en zakelijke manier in op alle belangrijke aspecten van de verkoop van brood in de supermarkt. Na een stukje geschiedenis komen de soorten, de ingrediënten en de manier van bereiding aan bod. Er is aandacht voor de manier van aanbieden, voor het bewaren en de houdbaarheid, maar ook voor de veiligheid bij de bewerking van brood in de winkel. Ten slotte komen de meer administratieve aspecten rondom het broodassortiment aan bod, zoals het bestellen en het bijhouden van derving. Als je deze online training hebt gedaan, ben je veel beter in staat om je klanten van een deskundig advies te dienen. Een mooi opgezette en complete e-learning die wordt gepresenteerd in twee afzonderlijke modules en een afsluitende toets.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Brood - Verkoop in de supermarkt' duurt ongeveer 60 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 3,5 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt, maar verder ook voor alle mensen die op één of andere manier betrokken zijn bij het aanbieden en de verkoop van brood. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Vakdeskundigheid toepassen, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen
De cursus 'Brood - Verkoop in de supermarkt - Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Begrippenlijst, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Vragenlijst, Leerjournaal, Samenvatting, Aanbevolen aanpak, Geschiedeniskaart.

Toetsing
De cursus 'Brood - Verkoop in de supermarkt - Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!