Juridische basiskennis

Online cursus Juridische basiskennis

Als werkgever heb je regelmatig te maken met ingewikkelde vraagstukken over arbeidsrecht en belastingrecht. Ook als werknemer is het goed te weten wat je rechten en plichten zijn als je aan het werk bent. In deze online cursus doe je basiskennis op van het recht en leer je om wetten en regels op te zoeken.

Deze handige online cursus leert je de juridische basiskennis en maakt deel uit van het thema juridisch & recht.

Als werkgever heb je regelmatig te maken met ingewikkelde vraagstukken over arbeidsrecht en belastingrecht. Ook als werknemer is het goed te weten wat je rechten en plichten zijn als je aan het werk bent. In deze online cursus doe je basiskennis op van het recht en leer je om wetten en regels op te zoeken. De juridische basiskennis rond het thema arbeid wordt behandeld en na deze online training ben je in staat een eenvoudige casus op te lossen. Verder komt er aan bod wat rechtsbronnen zijn, het verschil tussen publiekrecht en privaatrecht, internationaalrecht en europeesrecht en de invloed op nationaalrecht. Na dit alles wordt er dieper ingegaan op belastingrecht en arbeidsrecht.

Duur van de online cursus

De online training “Juridische basiskennis” duurt ongeveer 3 weken. De training is opgebouwd uit kleine hoofdstukken, zodat het niet ineens te veel informatie is.

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor iedereen die iets meer wil weten over juridische basiskennis rond het thema arbeid. Voorafgaande kennis is niet nodig.

Lesmaterialen

De online cursus “Juridische basiskennis” bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Je zal een bewijs van deelname ontvangen, door middel van een certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de opleiding ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn volledigheid.
  2. Is de training klaar dan ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail.
  3. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en klik je op ‘Mijn Dashboard”. Hier kun je kiezen voor de training waar je het certificaat van wilt downloaden. Na kiezen van de juiste training scrol je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: het certificaat komt pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus!

Tag: 50plus opleidingen, mkb en retail