Starten met officemanagement

Online cursus Starten met Officemanagement

Als officemanager gaat je focus vooral naar het verzorgen van de interne en externe communicatie en het organiseren van overlegmomenten. Wil je starten als officemanager of heb je behoefte aan meer achtergrond en een goede basis om te werken? Start dan deze Online cursus.

Deze online cursus helpt je te starten als officemanager en maakt deel uit van de thema's management en communicatie & presentatie.

Als officemanager ben je een spin in het web. Je bent ondersteunend aan je afdeling. Jouw focus gaat vooral naar het verzorgen van de interne en externe communicatie en het organiseren van overlegmomenten. De officemanager zorgt er voor dat alles als een geoliede machine loopt. Wil je starten als officemanager of heb je behoefte aan meer achtergrond en een goede basis om te werken? Start dan deze online cursus.


In de online training “Starten met officemanagement” leer je weten wat de rol van officemanager inhoudt, georganiseerd werken met bijvoorbeeld documentmanagement en het belang van interne en externe communicatie begrijpen.

Duur van de online cursus

De online training “Starten met officemanagement” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een ander onderdeel aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze training officemanagement biedt een introductie in het vakgebied. Overweeg je om een opleiding te gaan volgen als officemanager of ben je in de functie gerold zonder achtergrond? Dan past deze training wellicht goed.

Lesmaterialen

E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat.

Toetsing

Bij de online cursus “Starten met officemanagement” is er geen toetsing.

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

Tag: 50plus opleidingen