Verzuimmanagement

Online cursus Verzuimmanagement

Verzuim is er in elke organisatie. Maar weet jij wat de cijfers eigenlijk zeggen? Wanneer is verzuim hoog en wat is precies laag? In deze online cursus verzuimmanagement leer je niet alleen dat, maar je legt een hele basis aan kennis en kunde aan. Dit zodat je beleid kan gaan opstellen en precies weet wat je te doen staat om verzuim adequaat af te handelen en de juiste aanpak te kiezen per geval.

Verzuim is er in elke organisatie. Maar weet jij wat de cijfers eigenlijk zeggen? Wanneer is verzuim hoog en wat is precies laag? In deze online cursus verzuimmanagement leer je niet alleen dat, maar je legt een hele basis aan kennis en kunde aan. Dit zodat je beleid kan gaan opstellen en precies weet wat je te doen staat om verzuim adequaat af te handelen en de juiste aanpak te kiezen per geval.


In de online cursus "Verzuimmanagement" ontwikkel je een visie op verzuim. Verder leer je alles over verzuimcijfers en modellen en je weet na de training hoe je over de diverse soorten verzuim in gesprek kan.

Duur van de online cursus

De online cursus "Verzuimmanagement" duurt ongeveer 3 weken.

Doelgroep

De training verzuimmanagement is interessant voor iedereen die leiding geeft aan een organisatie of in HR werkt. Of je nu een klein bedrijf hebt of werkt in een grote corporate, als je te maken hebt met verzuim en daar nog onvoldoende kennis van hebt is deze training wat voor jou.

Lesmaterialen

De online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat.

Certificaat

Na het afronden van de training, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Professionalisering