Effectief beïnvloeden

Online cursus Effectief Beïnvloeden

Om anderen mee te krijgen in jouw visie, koers en ideeën moet je weten wat de ander beweegt. Juist daarvan leer je de basis in deze online cursus. We helpen je met een aantal praktische technieken en tips die je direct kan toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Deze uitgebreide online cursus leert mensen op een effectieve manier te beinvloeden en maakt deel uit van de thema's communicatie & presentatie en management.

Om anderen mee te krijgen in jouw visie, koers en ideeën moet je weten wat de ander beweegt. Je moet drijfveren en motivatie snappen en hier dan ook slim op inspelen. Juist daarvan leer je de basis in deze online training. Zonder frustraties andere overtuigen op bewust en zelfs onbewust niveau. We helpen je met een aantal praktische technieken en tips die je direct kan toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

In de online cursus “Effectief beïnvloeden” leer je jouw beïnvloedingsstijl kennen, gesprekken op een effectieve manier beïnvloeden en iedereen overtuigen van jouw idee of ideeën.

Duur van de online cursus

De online training “Effectief beïnvloeden” duurt ongeveer 3 weken. Elke dag komt er een klein hoofdstuk aan bod, zodat je alle informatie goed kan opslaan.

Doelgroep

Deze online training is gericht op mensen die veel samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers. Hij is geschikt voor iedereen die zijn doelstellingen wil halen en anderen daarin mee wil krijgen.

Lesmaterialen

De online cursus “Hoe werkt de gemeente bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatie, Certificaat

Toetsing

Er is geen eindtoets aan deze online training verbonden maar wel een eindopdracht!

Certificaat

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Je volgt de online training in zijn geheel en rondt alle lesonderdelen (dag 1, Dag 2 enz.) helemaal af.
  2. Wanneer je de eindtoets hebt behaald dien je alleen nog het vervolgadvies en de evaluatie te bekijken en waar nodig in te vullen. Daarna wordt het certificaat vrijgegeven en verdwijnt het slotje aan de rechterkant bij ''Certificaat’'.
  3. Na afronding van de training ontvang je uiterlijk de dag erna een bevestigingsmail. Via de link in deze mail ga je automatisch naar de aanbieder en kun je via het dashboard de training kiezen waarvan je het certificaat wil downloaden. Op de pagina van de training scroll je helemaal naar beneden en vind je de knop om je certificaat te downloaden. Let op: de evaluatie, het vervolgadvies en het certificaat komen pas beschikbaar 7 dagen na het starten van de cursus! Tot die tijd blijft het slotje zichtbaar op de knoppen.

Het certificaat kun je uiteraard op je Talentcard® plaatsen. Zo houd je iedereen op de hoogte van de ontwikkeling die je doormaakt.

Tags: Leiderschap - Soft-skills