Online marketing

Online cursus Online marketing

Of het nu advertentieverkoop is, zoekresultaten beïnvloeden of zichtbaar zijn op social media, online aanwezigheid is essentieel in deze tijd. In deze online cursus ga je op een praktische manier dieper op dit onderwerp in.

Deze uitgebreide online cursus leert je alles over online marketing en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

Online Marketing is voor elke organisatie. Steeds meer van de marketing gaat via online media. Of je nu 50plus bent of net begint aan je carriere, kennis over online marketing is essentieel als je je (verder) wilt ontwikkelen in sales en/of marketing. Of het nu advertentieverkoop, zoekresultaten beïnvloeden of zichtbaar zijn op social media, online aanwezigheid is essentieel in deze tijd.

Weet je niet waar of wanneer je moet beginnen? Dan moet je deze online cursus volgen. Je leert de hele basis waardoor je niet alleen snapt wat je te doen staat. Maar ook gewoon al dagelijks gewerkt hebt aan een goede start met online marketing.

Duur van de online cursus

De online training 'Online Marketing' duurt ongeveer 5 weken.

Doelgroep

Iedere organisatie moet werken aan Online Marketing. Of je nu een eigen bedrijf hebt of medewerker bent van een kleine marketing afdeling. Deze module gaat in op de basis van het vakgebied en is daarmee geschikt voor starters.

Lesmaterialen

De online cursus bestaat uit: E-Book, Vervolgadvies, Evaluatievragen, Certificaat

Certificaat

Na het afronden van de training ontvang je een certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen, mkb en retail