Methodisch documenten opmaken

Online cursus Methodisch documenten opmaken in Word

Hoe maak je een inhoudsopgave in Microsoft Word? Wat is de slimste stap-voor-stap-methode om een tekst professioneel op te maken? Ooit besloten geen computercursus te volgen omdat je gelooft in 'al doende leert men'? En toch ontdekt dat sommige dingen te veel tijd kosten om er 'eventjes tussendoor te doen'? Dan is deze online cursus van nog geen half uur precies wat jij zoekt.

Hoe maak je een inhoudsopgave in Microsoft Word? Wat is de slimste stap-voor-stap-methode om een tekst professioneel op te maken? Ooit besloten geen computercursus te volgen omdat je gelooft in 'al doende leert men'...? En toch ontdekt dat sommige dingen te veel tijd kosten om er 'eventjes tussendoor te doen'? Dan is deze online cursus van nog geen half uur precies wat jij zoekt.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Methodisch documenten opmaken in Word' leer je op een logische en gestructureerde manier documenten opbouwen. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Toepassen van diverse stijlen en elementen bij het gestructureerd opbouwen van pagina's in Word
  • Wijzigen stijlopmaak
  • Invoegen van plaatjes en objecten
  • Opmaakbewerkingen in de juiste volgorde uitvoeren

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Methodisch documenten opmaken in Word' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2,5 uur.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die er belang bij heeft dat zijn of haar teksten er goed en professioneel uitzien, niet alleen wat betreft de inhoud maar ook qua opmaak.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Presenteren Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Methodisch documenten opmaken in Word' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Diverse opdrachten, Leerjournaal, Aanbevolen aanpak.

Toetsing

De online cursus 'Methodisch documenten opmaken in Word' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!