Brieven samenvoegen in Word

Online cursus Brieven samenvoegen in Word

Er zijn hoe langer hoe meer opties om de meest arbeidsintensieve kantoorwerkzaamheden te automatiseren. Het samenvoegen van brieven is daar één van. Als je wilt weten hoe je brieven samenvoegt in één van de meest gangbare tekstverwerkingsprogramma's, dan vind je in deze korte en compacte online cursus alles wat je nodig hebt.

Sinds digitaal tekstverwerken mogelijk is, zijn er hoe langer hoe meer opties om de meest arbeidsintensieve kantoorwerkzaamheden te automatiseren. Het samenvoegen van brieven is daar één van. Als je wilt weten hoe je brieven samenvoegt in Word, dan vind je in deze korte en compacte online cursus alles wat je nodig hebt.

Doel van de cursus

De online cursus 'Brieven samenvoegen in Word' legt stap voor stap uit hoe je bireven op een makkelijke manier samenvoegt. 

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Adressen selecteren in een databestand
  • Samenvoegvelden invoegen in bestand
  • Herkennen van veelgemaakte vergissingen bij het samenvoegen

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Brieven samenvoegen in Word' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die vanuit zijn of haar werk of privé efficiënter wil omgaan met de mogelijkheden om het versturen van brieven aan meerdere adressen foutloos te automatiseren. 

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Brieven samenvoegen in Word' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Aanbevolen aanpak, Diverse oefen- en werkbestanden.

Toetsing

De online cursus 'Brieven samenvoegen in Word' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!