Personalia
- Leeftijd
- 63 jaar
Rijbewijs en talenkennis
Talen (spreken)
Talen (schrijven)
Rijbewijs
Dit ben ik
Mijn dromen en ambities
De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt in de voedingsadministratie van een grote zorginstelling. Zulk werk zou ik liefst weer doen. Ander werk gerelateerd aan de voeding is ook welkom. Liefst in een full-time baan.
Mijn vaardigheden: kennis van alle aspecten van een instellingskeuken, goede contactuele vaardigheid.
Eigenschappen: geen 9 tot 5 mentaliteit, verantwoording nemen, betrouwbaar, leergierig
Wat breng ik mee?
Mijn huidige situatie
Werkervaring
1994 tot heden
begonnen als sous-chef, in augustus 1994 gepromoveerd tot chef-kok. Personeelsplanning, aansturing keuken en voorraadbeheer behoorde tot mijn taken.
Vanaf 2003 nauw betrokken bij de implementatie van het voedingsautomatiseringspakket eMadows van Magister B.V. Werkzaamheden hebben zich geleidelijk verlegd naar voedingsadminstratie. Dit resulteerde in een leidinggevende functie in de centrale voedingsadmininstratie waar ik de afgelopen 3 jaar verantwoordelijk was voor het functioneel applicatiebeheer voor het gehele clientenbestand (3500 clienten) en alle werkzaamheden die daaruit voortvloeiten; verwerking mutaties, menubeheer, gerechtenbeheer.
1990 tot 1994
dieetkok in een ziekenhuis
1983 tot 1990
gewerkt als instellingskok
Opleidingen
1992 tot 1993
dieetkok
1987 tot 1990
Middelbare beroepsopleiding Arbeidsmarktpolitiek/personeelsbeleid
1985 tot 1986
zelfstandig werkend kok in de instelling
1984 tot 1985
basis opleiding instellingskok
1980 tot 1981
eerste jaar HBO-Dietetiek
1976 tot 1980
Vooropleiding hoger beroepsonderwijs (HAVO)
1997 tot 1997
Cursus HACCP